Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Pandurii Tg. Jiu vs Dacia Unirea Braila – Liga 2

Ponturi pariuri Pandurii Tg. Jiu vs Dacia Unirea Braila: sambata, de la ora 11:00, la Motru, pe “Stadionul Minerul” se va disputa Pandurii Tg. Jiu vs Dacia Unirea Braila, un joc al rundei cu numarul 26 din Liga 2.

Pandurii Tg. Jiu a pierdut sustinerea financiara a minerilor si cum Marin Condescu s-a indepartat de echipa, aceasta a ajuns sa se lupte pentru ramanerea si in Liga 2.  Fiind o echipa de pluton, aceasta s-a vazut invinsa in trei din cele patru meciuri din 2019. Una dintre partide a avut loc in etapa anterioara, 0-2 s-a terminat duelul contra celor de la Farul Constanta.

De asemenea, defensiva a lasat mult de dorit, gorjenii au luat cel putin doua goluri in ultimele cinci runde, meciuri care au adus un singur punct. Chiar si in aceste conditii, Pandurii Tg. Jiu ocupa locul 10, cu 29 de puncte, dar sunt trei lungiim intre ea si prima echipa care merge in Liga a 3-a.

Ponturi pariuri Pandurii Tg. Jiu vs Dacia Unirea Braila

In tabara cealalta, Dacia Unirea Braila continua sa faca victime desi este cu un picior si jumatate in al treilea esalon. Pe penultimul loc, cu 15 puncte, moralul echipei antrenate de Florentin Petre este ridicat, asta datorita victoriei din etapa trecuta. Brailenii au evoluat acasa, contra celor de la CS Balotesti, singurul gol al meciului fiind inscris de mijlocasul Alexander Nita.

Dupa ce ca se bazeaza pe juniori, neavand bani sa plateasca jucatori de o valoare mai buna, Florentin “piticul” Petre trebuie sa foloseasca in meciul de sambata un portar de rezerva. Iulian Moldoveanu, titularul de 20 de ani a luat rosu in etapa trecuta si este suspendat. Cu siguranta n-o sa fie un parcurs usor, Dacia Unirea Braila este fara victorie in deplasare, avand trei remize si noua infrangeri.

Diferenta dintre cele doua echipe s-a vazut si in tur, Pandurii Tg. Jiu a reusit atunci sa castige cu 4-0. Desigur, ambele echipe au probleme evidente in a juca constant, dar cum Dacia Unirea Braila vine dupa un succes si urmeaza sa-i lipseasca portarul titular, astept sa se vada lucrul asta si echipa sa joace mai agresiv, dar s-o coste greselile din aparare.

Ponturi pariuri Pandurii Tg. Jiu vs Dacia Unirea Braila: peste 2.5 goluri, cota 1.57 la Betfair

More in Fotbal