Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi pariuri Pandurii Tg. Jiu vs Daco-Getica Bucuresti – Liga 2 – 09.03.2019

Sambata, 9 martie 2019, de la ora 11:00, la Motru, pe “Stadionul Minerul”, se joaca Pandurii Tg. Jiu vs Daco-Getica Bucuresti, o partida a etapei cu numarul 24 din Liga a 2-a din Romania.

Usor favorita in ochii agentiilor de pariuri, Pandurii Tg. Jiu este departe de formatia care facea senzatie in cupele europene si acum lupta pentru a se mentine la un nivel acceptabil, ea ocupand locul 10, cu 29 de puncte, dar trebuie luat in calcul ca sunt abia sase lungimi intre ea si prima formatie care merge in cel de-al treilea esalon. Totusi, echipa este intr-o scadere evidenta de forma, in 2019 nu a castigat, ea pierzand cu 0-2 in fata Petrolului Ploiesti, iar la finalul saptamanii trecute a luat un punct din confruntarea de la Mioveni, 2-2, asta dupa ce Andnrei Blejdea si Patrick Popescu au reusit sa inscrie si sa-si duca echipa in avantaj de fiecare data.

Daco-Getica Bucuresti a plecat in acest an avandu-l pe banca pe Marius Baciu, tehnician care nu pare sa gaseasca rezolvarea asupra problemelor si astfel, s-au pierdut ambele infruntari avute de cand s-a reluat campionatul.  Partea buna este ca inscrie, deci de fiecare data adversarul a fost pus sa forteze in atac, drept pentru care ambele dueluri s-au incheiat cu acelasi scor, 1-2, in fata a doua echipe din Ilfov, Sportul Snagov si CS Balotesti. Din cauza acestor rezultate slabe s-a ajuns la sapte etape consecutive fara succes, in patru dintre ele a fost cazul sa iasa invinsa de pe teren, dar suma acestor lucruri face sa ocupe locul 15, primul de deasupra zonei rosii, cu 24 de puncte, o singura lungime avand Daco-Getica Bucuresti peste Aerostar Bacau, adversarul sau direct in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Teoretic este un duel deschis oricarui rezultat, ambele trec printr-o perioada de cunoastere, lucru care s-a vazut in cele doua meciuri disputate deja in 2019. Totusi, am vazut o formatie bucuresteana ofensiva, care este dornica sa joace ofensiv si in aceste conditii astept ca ea sa ne ofere un prim gol al meciului. Si in tur a fost la fel, Daco-Getica a deschis scorul si apoi 2-2 a fost scorul acelui duel.

Pronosticul nostru pentru Pandurii Tg. Jiu vs Daco-Getica Bucuresti: 1-3 goluri, cota 1.50 la Betano

More in Fotbal