Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Peterborough vs Scunthorpe – League One – 01.01.2019

Marti, 1 ianuarie 2019, de la ora 17:00, pe “ABAX Stadium” se va disputa ponturi pariuri Peterborough vs Scunthorpe, joc din runda cu numarul 26.

Peterborough este favorita in acest meci, a confirmat ca ramane una dintre cele care se vor promovate, iar acest lucru a facut-o sa se mobilizeze excelent in runda precedenta, atunci cand a castigat cu 4-0 contra celor de la Accrington. A fost unul dintre cele mai categorice victorii din acest sezon si nu au fost deloc putine, avand in vedere ca se afla pe locul 5, cu 44 de puncte, la doua lungimi peste Doncaster, prima echipa care se afla in afara locurilor de playoff. De asemenea, Peterborough este genul de echipa care joaca foarte ofensiv, are a doua cea mai buna ofensiva din League One, Matthew Godden este cel mai bun marcator al echipei, alaturi de Ivan Toney, au inscris cate zece goluri.

De partea cealalta, Scunthorpe are multa bataie de cap cu evitarea retrogradarii, aceasta continua sa fie in zona rosie, ocupand locul 22, cu 24 de puncte, doua mai putine decat Oxford United, prima echipa care se afla deasupra liniei rosii. Totusi, moralul echipei este cat se poate de ridicat, a reusit in etapa trecuta sa obtina o victorie importanta, profitand si de avantajul terenului propriu, Wootoon a inscris unicul gol al meciului cu Wycombe. Pe de alta parte, trebuie atentie maxima in deplasare, acolo a pierdut patru din ultimele cinci meciuri jucate si mai mult decat atat, are aproape de doua ori mai multe primite decat numarul celor marcate.

Dupa dorinta de afirmare a celor doua echipe si locurile pe care se afla in acest moment, sigur nu o sa fie un meci care o sa se joace la 0-0, asta si pentru ca Peterborough este o formatie care joaca ofensiv si ma astept sa isi duca la capat misiunea, iar pentru a avea nevoie de cel putin doua goluri, sa inscrie de cel putin doua ori, ceea ce inseamna ca dau credit si echipei vizitatoare.

Pronostic ponturi pariuri Peterborough vs Scunthorpe:  peste 2.5 goluri, cota 1.67 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal