Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi pariuri Petrolul Ploiesti vs FC Arges Pitesti – Liga 2

Ponturi pariuri Petrolul Ploiesti vs FC Arges Pitesti: miercuri, 10 aprilie, de la ora 19:00, pe “Ilie Oana” din Ploiesti, are loc intralnirea Petrolul Ploiesti vs FC Arges Pitesti. Este un joc din etapa cu numarul 29 din Liga 2.

Program usor pentru prahoveni

Petrolul Ploiesti a urcat doua pozitii in urma rezultatelor obtinute in ultimele doua etape. A reusit sa obtina doua victorii fara gol incasat, 1-0 cu Universitatea Cluj si 2-0 cu Aerostar Bacau. Clar este o echipa favorita la promovare, cu toate ca se afla abia pe locul al treilea, cu 59 de puncte. Este o singura lungime intre ea si echipa din fata ei, cat si cinci puncte intre gazari si Academica Cliceni.

Programul ii este favorabil, echipa din Ploiesti urmeaza sa joace la Oradea peste cateva zile. Intalneste Luceafarul Oradea, pentru ca apoi sa joace la Mioveni. Cel mai greu meci pe care Petrolul il are pana la finalul sezonului, pare sa fie cel cu Academica Clinceni. Ele urmeaza sa fie rivale in ultima etapa a sezonului, respectiv pe 1 iunie.

  • Sergiu Arnautu este omul principal de gol al Petrolului, atacantul in varsta de 28 de ani a punctat de noua ori in cele opt meciuri jucate.

Ponturi pariuri Petrolul Ploiesti vs FC Arges Pitesti

Randament maxim in mandatul noului antrenor

Inlaturarea lui Emil Sandoi a produs socul pozitiv de care FC Arges Pitesti avea nevoie. Fiind un club de traditie si care este sustinut de oficialitati, promovarea este obiectivul principal. Echipa l-a ratat in acest sezon, dar conform legii nu avea drept sa avanseze nici daca incheia pe primele locui. Important este ca exista continuitate si in cele doua intalniri avute cu noul tehnician pe banca, a luat sase puncte.

In urma cu doua meciuri era debutul noilor antrenori, iar atunci FC Arges castiga cu 2-1 in fata lui Aerostar Bacau. A continuat sa joace la fel de bine si in urma cu doar cateva zile a bifat acelasi scor, dar contra celor de la Luceafarul Oradea. Meciul jucat cu putine zile in urma a avut loc tot in deplasare, Barbu si Buhaescu fiind cei doi marcatori.

  • Vasile Buhaescu este cel mai bun marcator al echipei. In 11 meciuri in tricoul argesenilor, mijlocasul a inscris de 13 ori.

In tur am avut un duel castigat la scor de neperezentare de FC Arges. Cred ca s-au schimbat multe de atunci si Petrolul a ajuns la nivelul maxim pe care il poate atinge. In acest context, cat si punand la socoteala sustinerea neconditionata a fanilor petrolisti, astept un joc bun din partea “lupilor galbeni”. Totodata, Petrolul este singura echipa care n-a pierdut jucand acasa, avand zece victorii si patru remize.

Ponturi pariuri Petrolul Ploiesti vs FC Arges Pitesti: gazdele castiga, cota 1.50 la Unibet

More in Fotbal