Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi pariuri Philadelphia Union vs Cincinnati – MLS

Ponturi pariuri Philadelphia Union vs Cincinnati: joi, 2 mai 2019, de la 02:30, pe “Talen Energy Stadium” se disputa Philadelphia Union vs Cincinnati

Union poate egala liderul din Est

Philadelphia este pe locul al treilea in Conferinta de Est, cu 14 puncte. Sunt trei lungimi intre ea si echipele care impart primele doua locuri, DC United si Montreal Impact. Avand un meci mai putin, cu o victorie in meciul de maine poate anula aceasta diferenta. Este si intr-o forma buna, in etapa trecuta a reusit sa plece cu un punct de la Vancouver. 1-1 a fost scorul acelui duel, polonezul Kacper Przybylko a inscris unicul gol al echipei sale.

Avantajul de a juca pe teren propriu a fost des concretizat. Union a reusit sa castige trei din cele patru dueluri de pe “Talen Energy Stadium”, marcand cel putin in toate dueluri avute acolo. Si atunci cand a pierdut contra lui Toronto (1-3), a aratat foarte bine, ghinionul si-a spus cuvantul acolo.

  • Echipa probabila: Freese – Mbaizo, Elliott, Trusty, Gaddis – Medunjanin – Bedoya, Aaronson, Monteiro – Przybylko, Accam

Cincinnati pare victima “sigura”

Inceputul bun de sezon a fost anulat cu rezultatele proaste care au urmat. Astfel, Cincinnati se afla pe locul 11 al Conferintei de Est, penultimul, cu opt puncte. Are aproape de doua ori mai multe goluri incasate decat numarul celor pe care le-a dat. In etapa trecuta din nou a pierdut, a fost a patra infrangere din ultimele cinci etape. A fost 0-1 in disputa cu New York Red Bulls, pe care a disputat-o tot jucand in deplasare.

Cincinnati este intr-o forma slaba, a luat cel putin un gol in fiecare din ultimele cinci jocuri. In toate aceste intalniri a luat un singur punct. Totodata, in cinci intalniri avute cu rol de formatie vizitatoare, a bifat o singura victorie, doua infrangeri si doua remize.

  • Echipa probabila: Tyton – Powell, Hagglund, Waston, Deplagne – Ulloa, Bertone – Saief, Manneh, Lamah – Mattocks

Favorita prin prisma rezultatelor din ultimul timp cat si al agentiilor de pariuri, astept ca Philly sa nu dezamageasca. In contextul actual este normal sa mergem pe succesul Philadelphiei Union, echipa care da goluri cu regularitate. Mai mult decat atat, Cincinnati are probleme destul de grave in ultimul timp, a luat un punct in precedentele cinci dueluri.

Philadelphia Union vs Cincinnati: gazdele castiga, cota 1.60 la Betano

More in Alte campionate