Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi pariuri Plymouth vs Barnsley – League One

Ponturi pariuri Plymouth vs Barnsley: luni, 22 aprilie, de la ora 17:00, pe “Home Park” se va disputa Plymouth vs Barnsley, un joc al etapei cu numarul 44.

Inca lupta pentru mentinerea in League One

Situatia celor de la Plymouth s-a imbunatatit vizibil fata de cum era in prima jumatate. Fosta lanterna rosie, aceasta se afla acum pe locul 19, cu 47 de puncte. Sunt inca trei lungimi intre ea si prima echipa care merge in League Two. In conditiile de fata, are nevoie sa isi revina pentru ca trece prin momente grele. Vine dupa trei infrangeri consecutive si sapte etape in care nu a simtit gustul succesului.

In etapa anterioara, aceasta a acuzat din plin jocul in deplasare. A pierdut cu 1-3 contra celor de la Gillingham, in conditiile in care a consu cu 1-0 la pauza. Totusi, evolutia de pe teren propriu ii da sperante. In ultimele noua dueluri avute acasa, a avut un singur esec, cel cu Charlton (0-2).

  • Echipa probabila: Macey – Smith-Brown, Edwards, Canavan, Sawyer – Ness, Fox – Carey, Lameiras, Sarcevic – Ladapo

Inca nu e sigura de promovare

Barnsley duce o lupta apriga pentru promovarea si revenirea in Championship. Se afla pe locul al doilea, cu 85 de puncte, doua mai multe decat Sunderland. Desi este intr-o stransa cursa pentru promovare, are un meci in plus fata de rivala ei. Totusi, e important moralul, lucrul acesta s-a vazut din nou. In etapa trecuta a dispus cu 2-1 de Shrewsbury, bifand al doilea succes consecutiv.

Este o echipa care da goluri, a facut asta cel putin o data in ultimele cinci dueluri. In aceste confruntari a bifat trei victorii, o remiza si un esec. Pe de alta parte, acasa este clar echipa mai buna. Toate infrangerile suferite de ea au venit in jocurile din deplasare.

  • Echipa probabila: Davies – Cavare, Pinnock, Lindsay, Williams – McGeehan, Mowatt – Brown, hiam, Hedges – Woodrow

Importanta punctelor s-ar putea sa se vada in jocul lor. Totusi, sunt lacune in defensiva gazdelor, atfel ca acest lucru s-ar putea sa coste echipa din Plymouth. Una peste alta, cred ca sunt sanse bune pentru ca Barnsley sa iasa neinvinsa, dar nu as exclude sa fie nevoita sa inscrie de doua ori pentru a se impune. Totusi, joaca pe terenul unei echipe care s-a prezentat excelent in ultimele confruntari.

Ponturi pariuri Plymouth vs Barnsley: X2 pauza – X2 final, cota 1.44 la Betano

CITESTE SI

More in Alte campionate