Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Plymouth vs Luton – League One – 09.03.2019

Sambata, 9 martie, de la ora 17:00, pe “Home Park” se desfasoara duelul Plymouth vs Luton, o partida pe care etapa cu numarul 36 o programeaza.

Considerata outsider, echipa celor de la Plymouth vine acum dupa un esec, la finalul saptamanii trecute a fost 0-2, intr-un alt meci sustinut contra unei formatii de prim rang, Sunderland, diferenta fiind ca a evoluat in deplasare. Partea buna este ca in ultimele zece etape a pierdut in doua randuri, dar dat fiind faptul ca multe etape a stat in zona rosie a clasamentului, acum ea ocupa locul 15, cu 41 de puncte, cu patru lungimi mai multe decat Bristol Rovers, prima echipa care va merge in League Two. Un alt impediment este acela ca primeste foarte usor goluri, Plymouth are una dintre cele mai accesibile defensive dintre toate participantele, are 56 de goluri incasate, chiar mai multe decat echipa de pe ultimul loc.

De partea cealalta a terenului o sa fie Luton, o echipe pe care nu au cum sa nu o consideri lider absolut, ea are 75 de puncte, cu cinci mai multe decat londonezii de la Barnsley. Forma de moment este una clar buna, in etapa anterioara a reusit sa-si imbunatateasca parcursul, datorita meciului castigat cu 2-0 in fata celor de la Rochdale. Mai mult decat atat, in ultimele patru luni a reusit sa obtina rezultate pozitive, stand departe de succes. Acasa n-a pierdut pana in momentul de fata, toate cele patru infruntari pierdute de Luton pana in momentul de fata au venit in deplasare, acolo unde continua sa aiba o linie de clasament pozitive, bifand opt victorii, cinci rezultate de egalitate si acela patru infrangeri.

Luton conduce League One din toate punctele de vedere, este echipa care se afla pe primul loc, da cel mai bun marcator si are cel mai bun atac, drept pentru care astept ca meciul sa fie unul disputat si evident, sa se incheie favorabil oaspetilor. In tur a fost un scor care clar a spus totul despre cele doua echipe, Luton a reusit sa castige cu 5-1.

Pronosticul nostru pentru Plymouth vs Luton: oaspetii castiga, cota 1.83 la Unibet

More in Alte campionate