Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Portsmouth vs Wimbledon – League One – 01.01.2019

Marti, 1 ianuarie, de la ora 17:00, pe “Fratton Park”, are loc infruntarea dintre ponturi pariuri Portsmouth vs Wimbledon, duel al etapei cu numarul 26 din League One.

Portsmouth a reusit sa isi arate coltii din nou si s-a impus cu stil in meciul pe care l-a avut contra lui Fleetwood, in deplasare, reusind sa castige cu 5-2. A fost suficient pentru a profita de faptul ca rivalele ei s-au incurcat si acum a ajuns la 54 de puncte, cu trei mai multe decat Luton, echipa de pe locul al doilea, fiind si formatia cu una dintre cele mai bune defensive. De altfel, avantajul de a juca pe terenul propriu este important, avand in vedere ca in decursul celor 12 intalniri de pe “Fratton Park” a reusit sa aiba o linie de clasament net favorabila, sapte victorii, trei remize si doua infrangeri, aceasta este zestrea pe care o are, insa, a inscris de doua ori mai multe goluri decat au reusit sa-i inscris adversarii intalniti.

Wimbledon este la polul opus atunci cand vine vorba despre obiective si se pare ca a dat startul seriei de meciuri pozitive, drept pentru care s-a tinut departe de esec in ultimele trei runde, inregistrand doua victorii si un rezultat de egalitate. In runda trecuta a reusit sa o tina departe pe Blackpool de poarta ei si drept pentru care scorul final al duelului a fost si cel care s-a inregistrat inainte de a incepe duelul, 0-0. Cu toate acestea, ramane pe locurile de retrogradare, se afla pe penultimul loc, cu 22 de puncte, la patru in spatele primului loc neutru, care o mentine pe scena League One, obiectiv pe care il vrea indeplinit. A crescut si increderea in ea, pentru ca Wimbledon a reusit in cel mai recent asemenea duel, din deplasare, a castigat cu 2-1 pe terenul celor de la Wycombe.

Clar este motiv sa ne asteptam la un meci cu goluri si nu pentru ca in tur a fost 2-1 pentru Portsmouth, dar ambele au inceput sa joace bine si cu toate ca trag la obiective diferite, inclin sa asistam la un meci in care ambele formatii sa isi puna amprenta pe tabela de marcaj. De altfel, in ciuda locului pe care Wimbledon il ocupa, ea nu s-a dat inapoi de la a juca curajos contra echipelor de pe podium, reusind sa aiba ocazii de poarta serioase, indiferent de rezultatul final.

Pronostic ponturi pariuri Portsmouth vs Wimbledon: gazdele marcheaza peste 1.5 goluri, cota 1.62 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal