Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi pariuri Preston vs Sheffield United – Championship

Ponturi pariuri Preston vs Sheffield United: sambata, 6 aprilie, de la ora 17:00, are loc duelul Preston vs Sheffield United, infruntare din etapa cu numarul 40 din Championship.

Pleca cu sansa a doua in acest meci, Preston are toate motivele sa se ingrijoreze. Dupa o serie buna de partide, in runda anterioara a pierdut cu 1-2 contra lui Reading. Desigur, a evoluat in deplasare, iar acolo nu este deloc o echipa solida. Important este ca ramane angrenata in lupta pentru playoff. Se afla pe locul 10, cu 57 de puncte, la trei lungimi de realizarea acestui obiectiv.

Totodata, evolutia in postura de gazda a fost de bun augur. North End a reusit in ultimele sase infruntari sa obtina doua victorii si patru remize. In acelasi timp este si o echipa care permite adversarului sa atace. Sapte din ultimele zece dueluri avute pe teren propriu au adus cel putin cate un gol de fiecare parte.

Ponturi pariuri Preston vs Sheffield United

Shefield United vine si ea dupa o infrangere. A pierdut puncte importante in urma duelului de la sfarsitul saptamanii trecute. A fost 2-3 in fata celor de la Bristol City, intr-un meci in care a evoluat acasa. Au contat enorm duelurile alea, pentru ca a cazut pe locul al treilea, cu 74 de puncte, cu doua mai putine decat Leeds United.

Promovarea este obiectivul ei principal si are toate sansele sa faca asta. Cu toate ca o despart doua lungimi de echipa de pe locul al doilea, trebuie sa aiba gria, adversarii stau la panda. Desigur, fiind o echipa activa din toate punctele de vedere, Billy Sharp este al doilea cel mai bun marcator al Championship.

Spectacol total in tur, atunci Sheffield United s-a impus cu 3-2. Cred ca ambele vor juca deschis, suficient de mult cat sa ne aduca din nou cate un gol de fiecare parte. Peste 75% din meciurile disputate de Preston acasa au adus cel putin doua goluri si de cele mai multe ori ambele au punctat.

Ponturi pariuri Preston vs Sheffield United: ambele marcheaza, cota 1.82 la Unibet

More in Alte campionate