Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri RC Strasbourg vs Rennes – Ligue 1

Ponturi pariuri RC Strasbourg vs Rennes

Ponturi pariuri RC Strasbourg vs Rennes – Ligue 1

Miercuri, 20 aprilie 2022, cu incepere de la ora 22:00, pe Stade de la Meinau, RC Strasbourg primeste vizita celor de la Rennes in cadrul etapei cu numarul 33 din prima liga franceza.

Cei de la Betano vad un duel foarte echilibrat intre doua formatii bune ale campionatului, iar pentru a vedea un rezultat de „X” la finalul partidei, primim o cota de 3.30. De luat in considerare si cota de 1.93 la un meci cu cel putin 3 reusite.

Prezentare cote Betano – RC Strasbourg vs Rennes

Ponturi pariuri RC Strasbourg vs Rennes

RC Strasbourg

„Les Bleu et Blanc” si-a continuat seria de invincibilitate si in deplasarea de la Troyes, acolo unde a bifat al saselea rezultate de egalitate din ultimele 8 etape. Trupa pregatita de Julien Stephan nu a mai pierdut de 10 meciuri in primul esalon al Frantei.

Sunt in continuare pe loc de cupa europeana, pe 5 mai exact, insa daca nu vor incepe sa castige, lucrurile se pot complica pentru ei. Au acumulat 53 de puncte pana in acest moment, si detin un golaveraj pozitiv, +19, gratie celor 53 de reusite si doar 34 goluri incasate.

Nu au un bilant prea bun in confruntarile cu Rennes din ultima vreme. Ultima oara cand au castigat in fata acestora, a fost pe Roazhon Park, 4-1. De atunci s-au mai intalnit de 5 ori, perioada in care au pierdut in 4 randuri.

Echipa probabila: Sels; Perrin, Djiku, Nyamsi; Caci, Aholou, Bellegarde, Sissoko, Lienard; Gamiero, Ajorque

Rennes

Seria de rezultate pozitive ale echipei antrenate de Bruno Genesio a fost intrerupta de Monaco in fata carora au pierdut mai clar decat o arata scorul de 2-3. A fost primul lor insucces dupa o serie de 7 rezultate pozitive la rand in campionatul intern.

Ocupa ultima treapta a podiumuilui din primul esalon al Frantei, avand un total de 56 de puncte. Golaverajul lor arata foarte bine in momentul de fata, +35, cu 69 de goluri marcate si 34 incasate.

Nu s-au descurcat deloc rau pe teren strain in precendetele 4 jocuri, reusind sa bifeze 3 succese si un rezultat de egalitate.

Echipa probabila: Alemdar; Traore, Santamaria, Omari, Truffert; Tait, Martin; Bourigeaud, Majer, Terrier; Laborde

Ponturi pariuri RC Strasbourg vs Rennes

Este un meci extrerm de important pentru ambele formatii, tinand cont de situatia din clasament. Rennes a avut evolutii ceva mai constante din punct de vedere ofensiv. Pe cealalta parte Strasbourg, are o serie foarte buna de rezultate, insa cu foarte multe egaluri. Un pauza sau final X, cred ca are sanse considerabile de reusita.

Ponturi pariuri RC Strasbourg vs Rennes – Pauza sau Final X –> Cota 1.62

CITESTE SI

More in Fotbal