Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Reading vs West Brom – Championship

Ponturi pariuri Reading vs West Brom: luni, 22 aprilie 2019, de la ora 17:00, “Madejski Stadium” gazduieste Reading vs West Brom, un meci al rundei 44.

Are nevoie de puncte

Reading are nevoie de inca un meci bun, asa cum a facut in aprilie. Pe langa faptul ca este neinvinsa de trei etape, a si dat gol de fiecare data. In runda anterioara a facut 1-1 cu Bristol City, o echipa care lupta pentru playoff. Si ea lupta pentru ceva, dar pentru ramanerea in Championship. Nu sta tocmai grozav, are 45 de puncte, cu cinci mai multe decat Rotherham.

Intre locul 19, pe care ea se afla si locul 22, sunt cinci lungimi. Ar putea sa fie meciul in care matematic se salveaza de la retrogradare. Pentru a face acest lucru are nevoie de victorie si stie sa faca asta jucand acasa. In ultimele patru dueluri in rol de gazda, Reading are trei victorii.

  • Echipa probabila: Martinez – Gunter, Yiadom, Miazga, Moore, Blackett – Meite, Baker, Rinoomhota, Barrow – Oliveira

Se pregateste de playoff

Si-a asigurat participarea matematica in playoff, asta a facut WBA in etapa trecuta. A bifat inca o victorie, a doua consecutiva si a 22-a a sezonului. Dupa 3-2 cu Hull City, a ramas pe locul 4, cu 76 de puncte, zece peste locul 7. In aceste conditii, probabil ca o parte dintre jucatori or sa fie odihniti, in vederea playoff-ului.

West Brom nu mai are sanse la locul al doilea, pentru ca sunt sase lungmi distanta. Teoretic mai sunt noua puncte puse in joc, dar e greu de crezut ca celelalte echipe se vor incurca. Mai urmeaza sa joace si in deplasare. Acolo a pierdut trei din ultimele patru meciuri sustinute, in total avand sapte infrangeri.

  • Echipa probabila: Johnstone – Dawson, Adarabioyo, Bartley – Holgate, Livermore, Johansen, Brunt, Gibbs – Gayle, Robson-Kanu

Deloc interesata sa mai lupte pentru promovarea directa, ma astepta ca WBA sa nu joace la maxim. Este o echipa care are un lot bun, astfel ca o sa fie odihinit pentru playoff. Daca nu tinand jucatorii pe banca, cel putin sa nu mai bage asa tare picior pe teren. In alta ordine de idei, ma astept ca Reading sa inscrie cel putin un gol. Poate sa fie suficient cat sa obtina si un punct, in conditiile in care sunt cele doua echipe acum.

Ponturi pariuri Reading vs West Brom: 1X, cota 1.75 la Unibet

More in Alte campionate