Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Rennes vs Orleans – Cupa Frantei – 27.02.2019

Miercuri, 27 februarie, de la ora 19:30, pe “Roazhon Park” se va disputa duelul Rennes vs Orleans, din cadrul sferturilor de finala din Cupa Frantei.

Meciul prestat de Rennes in runda anterioara sigur nu a fost cel mai bun al ei, dar pana la urma a reusit sa obtina un punct in fata lui Marseille, asta dupa ce Andre a deschis scorul inca din starul partidei si ramane la jumatatea Ligue 1. Singura ei cale de a mai prinde cupele europene este sa joace cel putin finala Cupei Frantei. Nu a avut deloc un debut usor in aceasta competitie, in chiar primul tur pe care a fost nevoita sa-l joace a jucat penalty-uri, intr-un final a trecut de Brst, 3-2 a fost scorul. Ulterior s-au mai disputat doua meciuri, partide in care a trecut relativ usor de formatii precum Saint-Pryve (2-0) si Lille (2-1).

Orleans nu este deloc o echipa care sa bage frica in adversari, ea face parte din componenta ligii secunde, acolo unde se afla pe locul 8, cu 37 de puncte, la cinci lungimi in spatele ultimului loc care o asigura de calificarea in play-off. Un plus pentru moralul echipei este ca in ultimele sapte dueluri a reusit sa stea departe de esec, in timpul acesta si-a trecut in cont cinci victorii si doua remize. Intre aceste dueluri s-au strecurat si doua meciuri sustinute de ea in Cupa Frantei, unde le-a eliminat pe Bergerac si Orleans. Mai mult decat atat, Orleans a inceput aventura denumita Cupa Frantei inca din primul tur, in afara de cele doua echipe ea le-a mai eliminat pe modestele Paray (4-0), Aiglon Lamentin (3-2) si Bergerac (3-2)

Orleans a reusit ca in etapa trecuta sa produca surpriza dupa ce a eliminat-o pe Metz, liderul de atunci al ligii secunde din Franta, ceea ce a fost destul de mult pentru ea. Rennes este constienta ca trebuie sa lupte pe mai multe fronturi, recent s-a calificat si in optimile Europa League, iar in consecinta ma astept sa se vada lucrul asta si diferenta dintre echipe de prima liga si Ligue 1.

Pronosticul nostru pentru Rennes vs Orleans: Rennes castiga, cota 1.62 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal