Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Ripensia Timisoara vs Sportul Snagov – Liga 2

Duminica, de la ora 11:00, are loc Ripensia Timisoara vs Sportul Snagov, o partida care face parte din etapa cu numarul 25 din Liga 2.

Prea mica pentru promovare

Cu toate ca Timisoara da trei echipe in Liga a 2-a, Ripensia Timisoara este o formatie de cartier si nimic mai mult. Etapa de etapa nu vin mai mult de 200 de suporteri sa o sustina si parte dintre ei sunt acolo pentru a avea o activitate. Cu toate astea, echipa lui Pelici a inceput sa ofere un joc consistent si in ultimele doua runde a luat patru puncte.

Ripensia se afla pe locul 11, cu 29 de puncte, dar inca nu se poate considera scapata de retrogradare pentru ca are patru puncte avans fata de Luceafarul Oradea. Totusi, la finalul saptamanii trecute a tinut-o in sah pe Academica Clinceni, 1-1 s-a incheiat acel duel, Monea lasandu-si echipa in zece in chiar ultima faza a meciului.

Lider surpriza

Sportul Snagov este un paradox, aceasta ocupa prima pozitie, dar este una dintre echipele care nu au un teren propriu. Ilfovenii nu stiu cat de mult isi doresc sa promoveze, acestia evolueaza in baza de pregatire de la Buftea si uite ca reuseste sa o faca cu brio. Are 55 de puncte, cu doua mai multe decat echipa clasata su ea.

Totodata, in 2019 a bifat trei victorii din tot atatea dueluri, meciuri care s-au incheiat la limita. Dupa 2-1 cu Farul Constanta si Daco-Getica Bucuresti, in runda trecuta a venit randul Daciei Unirea Braila sa joace contra Sportului din Snagov si sa piarda cu 0-1. Un alt capitol la care liderul Ligii a 2-a impresioneaza este cel defensiv, are cea mai buna aparare.

Cu toate ca vorbim despre o echipa care joaca la nivel inalt pentru Liga a 2-a, e greu de spus daca pleaca favorita contra Ripensiei. In tur a fost 1-1, dar merita remarcat ca in cele trei dueluri directe s-au dat cate doua goluri.

In alta ordine de idei, e cazul acum sa ne gandim ca nu vor face meciul sezonului, importanta evitarii esecului s-ar putea sa-si puna amprenta si sa vedem un meci strans. Sportul Snagov este echipa care se inchide cel mai bine, deci un pariu pe putine goluri pare sa aiba sanse reale de reusita.

Pronosticul nostru pentru Ripensia Timisoara vs Sportul Snagov: 1-3 goluri, cota 1.50 la Betano

More in Fotbal