Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Rochdale vs Burton – League One – 05.01.2019

Sambata, 5 ianuarie, de la ora 17:00, “Spotland Stadium” gazduieste ponturi pariuri Rochdale vs Burton, o infruntare a rundei cu numarul 27 din League One.

Cu o cota intr-o usoara scadere, Rochdale are nevoie repede de o transformare, deoarece in ultimele doua etape a suferit tot atatea infrangeri, meciuri care si-au adus contributia la pozitia a 17-a, cu 30 de puncte, cu doar trei lungimi mai multe decat Scunthorpe, prima echipa care se afla pe loc retrogradabil. De altfel, in urma cu trei runde n-a prezentat interesant pentru poarta lui Doncaster, fiind invinsa cu 5-0, deci golaverajul celor doua intalniri este 0-9. Pe de alta parte, faptul ca revine pe terenul propriu nu este deloc un avantaj, Rochdale in decursul celor 13 meciuri pe care le-a avut pe “Spotland Stadium”, abia a putut stranga 14 puncte, cu toate ca este una dintre cele mai slabe marcatoare.

Burton nu poate spune nici ea ca are vreun obiectiv grandios, dar cu toate acestea este cu o idee mai bine clasata, ea ocupand locul 13, cu 32 de puncte, cu 13 mai putine decat ultimul loc care merge in playoff. Daca adversa ei pierde ultimele doua runde, nu acelasi lucru o fac si “galbenii”, care au incheiat la egalitate ambele jocuri, dispute in care si spectacolul a fost absent. In etapa trecuta a evoluat pe terenul celor de la Burton, unde se pare ca a fost convenabil sa se apere, drept pentru care si meciul s-a incheiat la egalitate, 0-0. Contrar acestui lucru, Burton pe teren strain este o formatie usor accesibila, drept pentru care are un singur punct luat in precedentele patru astfel de intalniri, ajungand la noua lungimi acumulate.

Linia de clasament a celor doua indica clar nevoia de victorie a gazdelor, asta si pentru ca sunt foarte putine puncte intre echipele de la mijlocul clasamentului si cele aflate la retrogradare.  Ce e drept, Rochdale s-a impus si in meciul din tur, iar nevoia de a nu pierde cred ca o sa o mobilizeze foarte mult, suficient pentru a-si trece in cont cel putin un punct.

Pronostic ponturi pariuri Rochdale vs Burton: 1X, cota 1.40 la Fortuna

CITESTE SI

More in Fotbal