Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Rosenborg vs Jerv – Eliteserien

Ponturi pariuri Rosenborg vs Jerv

Ponturi pariuri Rosenborg vs Jerv – Eliteserien

Etapa cu numarul 13 din Eliteserien le aduce fata in fata pe Rosenborg si nou-promovata Jerv. Meciul este programat duminica, 10 iulie 2022, incepand cu ora 19:00, si va avea loc pe Lerkendal Stadion.

Cea mai titrata formatie din Norvegia este cotata cu prima sansa astazi la o cota de 1.30. O victorie a oaspetilor ne-ar inmult investitia de 9.75 ori la ora actuala. Agentiile de pariuri online preconizeaza un duel spectaculos si ne ofera doar 2.15 pentru a vedea cel putin 4 goluri.

Prezentare cote Betano – Rosenborg vs Jerv

Ponturi pariuri Rosenborg vs Jerv

Rosenborg

Echipa antrenata de Kjetil Rekdal s-au intors cu un singur punct din deplasarea facuta la Stavanger, dupa ce au terminat 1-1 in partida jucata in compania celor de la Viking. A fost al patrulea duel la rand in care nu au pierdut.

Trupa din Trondheim se afla abia pe pozitia a opta in prima liga norvegiana, cu un total de 18 puncte. Golaverajul lor este unul pozitiv in momentul de fata, +5, avand 20 de goluri marcate si doar 15 incasate. Alaturi de Lillestrom sunt singurele formatii care nu au pierdut in fata propriilor suporteri in actuala stagiune.

Stefano Vecchia este jucatorul cu cele mai multe goluri marcate tin tabara gazdelor. Cu golul marcat in runda trecuta, suedezul a ajuns la cota 7 in actuala stagiune.

Jerv

Miercuri s-au deplasat pe terenul celor de la Molde, acolo unde nu foarte multi o vedeau in stare sa scoat un rezultat pozitiv. Desi nu au avut o prestatie prea buna, fiind dominata la mai toate capitolele, echipa pregatita de Arne Sandsto s-a intors cu un punct de pe Aker Stadion, terminand la egalitate, scor 1-1.

A fost al doilea rezultat pozitiv la rand in campionat, dupa ce weekendul trecut au castigat la limita, scor 1-0, meciul de acasa cu Haugesund. De remarcat ca in ambele partide, germanul Felix Schroter a fost cel care a punctat pentru formatia din Grimstad.

Sunt in continuare in zona rosie a clasamentului, pe 15 mai exact, avand doar 11 puncte acumulate. Au un golaveraj negativ, -13. Alaturi de ultima clasata Kristiansund, sunt formatiile cu cel mai slab atac din Eliteserien, ambele avand cate 7 reusite.

Ponturi pariuri Rosenborg vs Jerv

Ii vad favoriti clar pe cei de la Rosenborg care intalnesc o formatie destul de limitata din punctul meu de vedere, chiar daca au izbutit cateva rezultate bune in ultima vreme. Merg pe mana gazdelor care sunt nemultumiti cu siguranta de locul ocupat in clasament, iar un rezultat negativ astazi, nu este de luat in calcul pentru ei.

Ponturi pariuri Rosenborg vs Jerv – 1 si Peste 1.5 goluri –> Cota 1.42

CITESTE SI

More in Alte campionate