Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Saint Etienne vs Lorient – Ligue 1

Ponturi pariuri Saint Etienne vs Lorient

Ponturi pariuri Saint Etienne vs Lorient – Ligue 1

Duminica, 8 august 2021, cu incepere de la ora 16:00, St. Etienne primeste vizita celor de la Lorient. Partida va avea loc Stade Geofrroy-Gouichard si va conta in cadrul primei etape din Ligue 1.

Operatorul online Betano o da drept favorita pentru acest duel pe formatia gazda, la o cota de 2.25. Pe cealalta parte, formatia antrenata de Christophe Pelissier primeste o cota de 3.20 pentru un eventual succes.

Prezentare cote Betano – Saint Etienne vs Lorient

Ponturi pariuri St. Etienne vs Lorient

Saint Etienne 

A incheiat stagiunea precedenta la mijlocul clasamentului, pe locul 11 mai exact, cu 46 de puncte. Claud Puel este in continuare antrenorul principal al celor de la Saint Etienne. Are un lot destul de tanar, cu o medie de 23 de ani si 6 luni si este cotat la aproape 95 de milioane de euro in acest moment.

Au disputat 6 jocuri amicale in acasta perioada de vara, in care au bifat o singura victorie, doua egaluri si 3 infrangeri.

Cel mai bine cotat jucator din tabara gazdelor este Lucas Gourna-Douath, in varsta de 18 ani.

Echipa probabila: Green; Sissoko, Moukoudi, Kolodziejczak, Trauco; Nordin, Camara, Neyou, Bouanga; Hamouma, Khazri

Lorient 

Au trait periculos in editia precedenta, reusind sa se salveze pe final de sezon de la retrogradre, terminand in cele din urma pe locul 14, cu 42 de puncte. Cel mai important transfer reusit in aceata vara este aducerea lui Igor Silva, de la Osijek in schimbul sumei de 2 milioane de euro.

S-au miscat destul de bine in jocurile amicale, terminand neinvinsa cele 6 jocuri disputate, reusind sa bifeze 3 victorii si tot atatea rezultate de egalitate.

Nigerianul Terem Moffi este cel mai important jucator al lui Lorient in acest sezon, reusind sa inscrie in stagiunea precedenta de 14 ori.

Echipa probabila: Nardi; Hergault, Fontaine, Laporte, Morel, Le Goff; Le Fee, Lemoine, Abergel; Wissa, Moffi

Ponturi pariuri Saint Etienne vs Lorient

Cele doua formatii nu au remizat in ultimele 14 dueluri directe. Totusi fiind vorba de prima etapa si tinand cont de defensiva celor de la Lorient din stagiunea trecuta, tind sa merg spre un duel cu goluri si cred ca vom vedea tabela schimbata de ambele formatii. De mentionat si faptul ca Saint Etienne s-a impus in ultimele 5 dueluri jucate acasa contra adversarei din aceasta etapa.

Ponturi pariurI Saint Etienne vs Lorient: Ambele echipe inscriu —> Cota 1.75

CITESTE SI

More in Fotbal