Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi pariuri Sandefjord vs Tromso – Eliteserien

Ponturi pariuri Sandefjord vs Tromso

Ponturi pariuri Sandefjord vs Tromso – Eliteserien

Runda cu numarul 11 din Eliteserien le aduce fata in fata pe Sandefjord si Tromso. Meciul va avea loc duminica, 26 iunie 2022, de la ora 19:00, si se desfasura pe Release Arena.

Casele de pariuri online o vad drept favorita pe echipa antrenata de Gaute Helstrup care este cotata cu 2.25 in momentul de fata. Pe cealalta parte, gazdele primeste 3.05, iar pentru a vedea cel putin 3 reusite, primim o cota buna, de 1.83.

Prezentare cote Betano – Sandefjord vs Tromso

Ponturi pariuri Sandefjord vs Tromso

Sandefjord

„Guttane” s-a descurcat excelent in deplasarea de la Flint, acolo unde au castigat cu 1-5 si au obtinut fara probleme calificarea mai departe in faza urmatoare a cupei interne. A fost al treilea lor succes la rand, dupa ce in precedentele doua jocuri de campionat, disputate tot in deplasarea, au castigat 1-2 pe terenul celor de la Odd si 1-2 la Stavanger, in fata celor de la Viking.

Gratie ultimelor rezultat au mai urcat putin clasament, pana pe 10, acumuland un total de 12 puncte pana acum. Elevii lui Hans Erik Odegaard au marcat de 14 ori pana acum, si au primit 17 goluri, ceea ce face ca golaverajul lor sa fie unul negativ, -3.

Alexander Tveter este jucatorul cu cele mai bune cifre din ofensiva gazdelor, cu 5 reusite in 8 aparitii.

Tromso

Dupa succesul din Cupa Norvegiei, cu 1-4 contra celor de la Skjervoy, formatia viztatoare a ajuns la o serie de 8 consecutive fara infrangere. In acest interval de timp au adunat doar 3 victorii, iar in 5 le-au terminat la egalitate.

Au dominat cu autoritate in ultima aparitie de campionat, insa au facut doar 1-1 in compania lui Haugesund. Raportul ocaziilor a fost net favorabil lor in aceasta confruntare, statistica indicand un categoric 15-2.

Se afla doar o pozitie mai jos fata de adversari lor de astazi, care au acelasi numar de puncte, insa cu un golaveraj ceva mai slabut, -3. Este echipa cu cele mai multe remize din campionat, cu 6 pana acum.

Ponturi pariuri Sandefjord vs Tromso

Avem premisele unui duel echilibrat, asa cum au fost mai toate jocurile celor de la Tromso. Din cele 9 meciuri jucate de gazde, 8 s-au incheiat in „peste 2.5 goluri” pronostic care cred ca are sanse foarte mari sa iasa si astazi. Voi miza pe reusite in aceasta confruntare la o cota destul de accesibila pentru biletele noastre.

Ponturi pariuri Sandefjord vs Tromso – Ambele echipe sau Peste 2.5 goluri –> Cota 1.50

CITESTE SI

More in Alte campionate