Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Sarpsborg vs Stromsgodset – Eliteserien

Ponturi pariuri Sarpsborg vs Stromsgodset

Ponturi pariuri Sarpsborg vs Stromsgodset – Eliteserien

Runda cu numarul 10 din Eliteserien este inaugurata cu duelul dintre Sarpsborg si Stromsgodset. Partida este programata sambata, 18 iunie 2022, cu incepere de la ora 17:00, si va avea loc pe Sarpsborg Stadion.

Formatia vizitatoare se afla intr-o forma mult mai buna, insa porneste cu sansa a doua astazi, iar casele de pariuri online le atribuie o cota de 3.90 la ora actuala, fata de 1.83 cea a gazdelor. Pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori primim 1.65.

Prezentare cote Betano – Sarpsborg vs Stromsgodset

Ponturi pariuri Sarpsborg vs Stromsgodset

Sarpsborg

Trupa antrenata de Stefan Billborn a castigat en-fanfare in deplasarea disputata pe terenul nou-promovatei Jerv, cu scorul de 5-0. Joachim Solvedt a contribuit cu doua goluri pentru echipa sa, acestea fiind si primele reusite din actuala stagiune.

Clubul fondat in 2008, se plaseaza pe pozitia a saptea in prima liga norvegiana, cu un total de 13 puncte. Golaverajul lor este unul pozitiv dupa 10 meciuri jucate, +6, gratie celor 17 goluri inscrise si doar 11 incasate. Succesul din ultimul meci de campionat a fost primul dupa o serie de 3 esecuri consecutive.

Nu au reusit sa acumuleze nici macar un punct din precedentele jocuri oficiale disputate in fata propriilor suporteri, pierzand de fiecare data cu acelasi scor, 1-2, in fata celor de la Aalesund si Molde.

Stromsgodset

„Godset” o duc bine sub comanda lui Bjorn Petter Ingebretsen, avand o serie de 7 meciuri consecutive fara infrangere. Desi porneau cu sansa a doua in disputa cu Viking, au izbutit sa se impuna intr-un duel foarte spectaculos, incheiat scor 3-2. A fost al saselea meci din precedentele 7 in care au schimbat tabela de cel putin doua ori.

Gratie acestui parcurs excelent, au urcat pana pe pozitia a patra in campionatul intern, avand in cont 17 puncte si un golaveraj pozitiv, de doar +1. Au pierdut doar pe terenul celor de la Jerv, cu 1-0, in cele 5 deplasari jucate in actuala stagiune.

Internationalul norvegian de tineret, Johan Hove, face un sezon foarte bun pana acum. Acesta a inscris de 6 ori in cele 10 aparitii, fiind al doilea in clasamentul golgheterilor din Norvegia.

Ponturi pariuri Sarpsborg vs Stromsgodset

Punand in balanta parcursul celor doua trupe din ultima vreme, as spune ca oaspeti pornesc usor favoriti din punctul meu de vedere. Totusi, un pronostic pe goluri mi se pare mult mai indicat in aceasta confruntare, iar cotele sunt destul de bune in momentul de fata.

Ponturi pariuri Sarpsborg vs Stromsgodset – Peste 2.5 goluri –> Cota 1.65

CITESTE SI

More in Alte campionate