Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Sarpsborg vs Valerenga – Eliteserien

Ponturi pariuri Sarpsborg vs Valerenga

Ponturi pariuri Sarpsborg vs Valerenga – Eliteserien

Runda cu numarul 14 din Eliteserien le aduce fata in fata pe Sarpsborg si Valerenga. Confruntarea se va consuma duminica, 17 iulie 2022, de la ora 19:00, si va avea loc pe „Sarpsborg Stadion”.

Gazdele primesc statutul de favoriti inaintea partidei de astazi, iar Betano le acorda 2.07 la victorie. Pe cealalta parte, o victorie a echipei din Oslo ne-ar inmulti investitia de 3.25 ori in acest moment.

Prezentare cote Betano – Sarpsborg vs Valerenga

Ponturi pariuri Sarpsborg vs Valerenga

Sarpsborg

Formatia pregatita de Stefan Billborn s-a intors cu mana goala de pe terenul celor de la Bodo/Glimt, dupa ce au pierdut categoric, 4-1. Daca aruncam o privire pe statistici, observam ca nu au avut o evolutie atat de rea pe cat o arata scorul. Au avut de de partea lor, posesia, care a fost de 55%, cat si numarul ocaziilor 21 la 18 in favoarea lor.

Sunt doar pe pozitia a opta, cu 19 puncte acumulate in 13 jocuri si un golaveraj pozitiv, +7. Suprinzator sau nu, este echipa cu cele mai multe goluri inscrise in momentul de fata, cu 29. Trebuie sa remarcam faptul ca meciurile lor sunt foarte spectaculoase. In precedentele 5 runde disputate de ei, s-au marcat de fiecare data cel putin 5 reusite.

Mikkel Maigaard este cel prolific jucator din tabara gazdelor. Atacantul danez a izbutit sa inscrie de 6 ori si sa ofere doua pase decisive in cele 13 aparitii din campionat.

Valerenga

„The Pride of Oslo” a primit vizita ultimei clasate in ultimul meci din campionat, Kristiansund in fata carora si-au respectat statutul de favoriti si au castigat la scor de neprezentare. 3-0. Un succes ce le-a mai rdicat moralul jucatorilor lui Dag-Eilev Fagermo, care nu mai castigase in Eliteserien de 7 etape.

Cele 3 puncte obtinute in runda precedenta i-a ajutat sa iasa din zona rosie a clasamentului din Norvegia, si au urcat pana pe 12, cu un total de 14 puncte. Golaverajul lor este unul negativ in momentul de fata, -8, avand doar 14 reusite si 22 de goluri primite.

In ultima vizita pe terenul celor de la Sarpsborg au pierdut dramatic, 2-1, golul victoriei fiind inscris in minutul 96.

Ponturi pariuri Sarpsborg vs Valerenga

Sarpsborg este o formatie foarte spectaculoasa, cu un joc direct pe poarta adversara, si cu jucatori destul de prolifici in atac. Valerenga vine cu un moral bun si cu siguranta vor cauta sa profite cat mai mult de spatiile multe pe care le vor lasa gazdele in defensiva.

Ponturi pariuri Sarpsborg vs Valerenga – Peste 2.5 goluri –> Cota 1.52

CITESTE SI

More in Alte campionate