Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Scunthorpe vs Coventry – League One – 05.01.2019

Sambata sunt o multime de partide din Cupa Angliei, asta justifica de ce League One programeaza putine meciuri. Unadintre ele se va juca de la ora 17:00, ponturi pariuri Scunthorpe vs Coventry este duelul care va avea loc pe “Glanford Park”.

Scunthorpe este intr-o situatie foarte greu si faptul ca ocupa o pozitie retrogradabila nu-i este deloc usor, pentru ca fiecare greseala o poate costa enorm, pentru ca este pe locul 21, cu 27 de puncte, la egalitate de puncte cu urmatoarele doua echipe clasate in afara zonei rosii, dar cu un golaveraj lasa de dorit. Nici nu avea cum sa fie diferit, avand in vedere ca are cea mai slaba aparare din League One, cu 51 de goluri incasate. Partea buna este ca moralul a crescut substantial, asta dupa ce Scunthorpe a reusit in precedentele doua etape sa obtina maximum, 1-0 cu Wycombe si in runda precedenta a castigat cu 2-0 pe terenul celor de la Peterborough, o echipa care trage la playoff.

Cel putin pentru mine Coventry reprezinta o echipa care a facut ceva in fotbalul din Anglia, dar mereu lipsa banilor isi spune cuvantul si cu un lot modest, incet si sigur a ajuns in League Two, acolo unde se afla pe locul 8, cu 38 de puncte, sapte mai putine decat Doncaster, echipa care se afla pe ultimul loc ce o trimite in playoff. Forma de moment este una foarte buna, asta datorita celor trei victorii consecutive pe care a reusit sa le obtina, dar un ciuda acestui lucru are -1 in dreptul golaverajului. In etapa trecuta a evoluat la Wycombe, dar lucrurile au fost foarte simple, 2-0 a fost scorul acelui meci pe care l-a controlat in totalitate.

Cum ambele echipe sunt intr-o perioada buna, venind dupa doua cel putin doua victorii inclin sa cred ca echilibrul este cuvantul de ordine si ca sunt din nou sanse sa asistam la cel mult doua modificari de scor. Spuna cest lucru desi contravine ceea ce s-a intamplat in tur, cand Scunthorpe s-a impus cu 2-1, dar acum fiecare punct pierdut poate valora dublu si cel putin formatia gazda nu isi permite sa faca acest lucru.

Pronostic ponturi pariuri Scunthorpe vs Coventry: sub 2.5 goluri, cota 1.78 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal