Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Sete vs Lille – Cupa Frantei – 22.01.2019

Marti, 22 ianuarie, de la ora 22:00, “Stade Louis Michel” este locul unde se va disputa Sete vs Lille, o partida a saisprezecimilor Cupei Frantei. In urma analizei acestui meci, redactia noastra va ofera ponturi la pariuri.

Provenita din Liga a IV-a, Sete a reusit in turul anterior al Cupei Frantei sa faca o victima modesta, trecand cu 1-0 de Limonest, intr-un duel in care Abdoulaye Diaby a reusit sa inscrie unicul gol, la doar cateva minute dupa ce a reusit sa intre pe teren. A fost ultimul meci pe care a reusit sa-l castige si singurul din 2019, deoarece in precedentele doua intalniri a jucat in campionat. Angrenata National 2, Grupa B, Sete a reusit ca in runda anterioara sa se indeparteze si mai mult de singurul loc promovabil, dupa ce a pierdut cu 1-2 in fata celor de la Romorantin, acum ocupand locul 8, cu 22 de puncte. A fost esecul care a intrerupt cele patru victorii consecutive de pe “Stade Louis Michel”.

Lille se stie foarte bine ca este produsul a cel putin doi ani de munca, deci cucerirea unui trofeu este clar ca reprezinta cel mai dorit obiectiv de aceasta. Forma de moment si faptul ca joaca pentru un loc de Champions League, confirma clar postura de favorita pe care aceasta o are. Inclin sa cred ca nivelul jocului prestat de ea este de cel putin doua ori decat poate Sete sa ne arate, iar rezultatele inregistrate de aceasta spune lucrul acesta. In 2019 a jucat trei meciuri, toate au fost castigate lejer de catre Lille, unul dintre ele chiar in turul anterior din Cupa Frantei, atunci cand n-a avut deloc un duel usor, dar Sochaux a fost prea mica pentru ea, pierzand cu 0-1.

Fara prea multe cuvinte, este cat se poate de clar ca diferenta dintre cele doua echipe inclina balanta spre Lille, echipa care spera sa cucereasca titlul si astept ca acest lucru sa-si spuna cuvantul inca de la pauza, Sete neavand ce sa apere, singura ei solutie este sa se puna pe doua linii, dar nici in contextul acesta nu consider ca este de ajuns.

Pronosticul nostru pentru Sete vs Lille: 2 pauza / 2 final, cota 1.55 la NetBet

More in Fotbal