Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi pariuri Sheffield Wednesday vs Aston Villa – Championship

Ponturi pariuri Sheffield Wednesday vs Aston Villa: sambata, 6 aprilie, de la ora 17:00, pe “Hillsborough” are loc infruntarea Sheffield Wednesday vs Aston Villa. Infruntarea face parte din runda cu numarul 40 din Championship.

Neinvinsa de 12 runde, Sheffield Wednesday a reintrat in cursa de playoff. Ea se afla pe locul 11, cu 56 de puncte, foarte aproape de primele sase clasate. Sunt patru lungimi intre ea si rivala pe care urmeaza sambata sa o intalneasca. Moralul este bun, joaca pe teren propriu, sunt argumentele palpabile sa credem intr-un rezultat pozitiv ei.

“Hillsborough” este un teren unde se castiga greu. Ultima oara cand Wednesday a pierdut jucand in aceasta postura a fost in urma cu mai bine de patru luni. In tot acest timp a reusit sa incurce echipe bune, cum ar fi Sheffield United (0-0). Pe de alta parte, tot acasa a luat gol de la echipele cu pretentii. A fost 1-2 cu Derby, 0-4 cu Norwich, 1-2 cu Boro si 2-2 contra celor de la WBA.

Ponturi pariuri Sheffield Wesnesday vs Aston Villa – Championship

In tabara cealalta, Aston Villa se gandeste cu optimism la vitor. Este pe val, a reusit din nou sa faca victime la finalul saptmanii trecute. 2-1 a fost scorul meciului de saptamana trecuta, cand a intalnit-o pe Blackburn Rovers. Important este ca exista continuitate, ajungand la cinci victorii consecutive.

Forma asta buna pe care Villa o traverseaza n-a ramas nerecompensata. A urcat pe locul 6 in clasament, ceea ce ii permite accesul in playoff. E drept, are un singur punct peste Derby County, dar si un meci mai mult. E greu de spus ce o sa fie pana la final, dar cert este ca marcheaza mult. Aston Villa are a treia cea mai solida ofensiva din Championship, cu 70 de reusite.

E un meci de sase puncte si lucrul asta o sa se vada cat se poate de bine pe teren. Ma astept sa avem un duel tare si n-as exclude sa se repete ce s-a intamplat in tur, cand Sheffield s-a impus cu 2-1. Nu spun ca gazdele se vor impune, dar as merge pe un numar de cel putin doua goluri si ambele sa inscrie.  Cred lucrul asta pentru ca au inceput sa joace din ce in ce mai bine si este varful lor.

Ponturi pariuri Sheffield Wesnesday vs Aston Villa: ambele marcheaza, cota 1.71 la Unibet

More in Alte campionate