Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Sheffield Wednesday vs Birmingham – Championship – 01.01.2019

Martea incepe cu fotbal din Championship, de la ora 17:00, pe “Hillsborough” se va disputa ponturi pariuri Sheffield Wednesday vs Birmingham, duel din runda cu numarul 26.

Prestatia buna pe care Sheffield Wednesday ne-a oferit-o pe final de an a venit la pachet cu remiza de la West Brommwich, acolo unde a fost 1-1, desi a Nuhiu a deschis repede scorul, insa, a luat gol in ultimul minut, atunci cand Jones si-a introdus mingea in proprie poarta. A fost a treia partida consecutiva pozitiva, rezultate datorita carora a cunoscut o urcare semnfiicativa in clasament, acum aflandu-se pe treapta a 16-a, cu 31 de puncte, noua lungimi stand intre ea si formatia de pe primul loc direct retrogradabil. Acelasi parcurs bun l-am vazut si cand a fost prezenta pe “Hillsborough”, o suprafata unde a inscris goluri cu regularitate.

De partea cealalta, Birmingham este genul de echipa care nu te lasa sa scapi de doua ori, lucru pe care ni l-a demonstrat in decursul rundeior jucate in decembrie, venind dupa patru etape pozitive consecutive. In etapa anterioara s-a inchis foarte bine in fata unei echipe care inscrie des, iar meciul cu Brentford s-a terminat asa cum a inceput, 0-0, fiind pentru a treia oara la rand cand defensiva acesteia nu primeste gol. De asemenea, abia acum incepe sa fie presiunea mare, pentru ca se afla pe locul 7, cu 38 de puncte, avand nevoie de patru lungimi de recuperat pentru a intra pe un loc in playoff, acolo unde a inceput sa aiba pretentia sa se claseze.

Ambele sunt echipe care isi doresc sa termine in prima jumatate a clasamentului, dar cert este ca stilul lor de joc, inchis, ma face sa cred ca golurile ar putea sa fie rare, poate chiar deloc. Stiu ca in tur a fost un meci spectaculos, Birmingham castigand cu 3-1, dar situatia de fata este una delicata, ambele vin dupa o serie de partide pozitive si nu cred ca vor lasa prea mult spatiu de miscare adversarilor, astfel, se vor anula reciproc.

Pronostic ponturi pariuri Sheffield Wednesday vs Birmingham: sub 2.5 goluri, cota 1.68 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal