Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi pariuri Sheffield Wednesday vs Nottingham – Championship

Ponturi pariuri Sheffield Wednesday vs Nottingham: marti, 9 aprilie, de la ora 21:45, pe “Hillsborough” se va disputa Sheffield Wednesday vs Nottingham. Meciul face parte din etapa cu numarul 41 din Championship.

Wednesday are o singura infrangere in ultimele 13 etape

Norocul nu a mai putut tine cu Sheffield, iar in etapa trecuta a pierdut cu 1-3 in fata lui Aston Villa. Esecul a survenit jucand pe teren propriu, dar explica oarecum diferenta dintre ele. ”Bufnitele” se afla pe locul 12, cu 56 de puncte, avand un golaveraj negativ, -5. Acela a fost primul esec dupa 12 runde consecutive pozitive.

Se stie inca din sezoanele trecute ca Wednesday este o echipa care joaca bine acasa. S-a dovedit asta si prin cifrele pe care le are acum. In cele 20 de meciuri avute pe “Hillsborough”, si-a trecut in cont opt victorii, opt remize si patru infrangeri.

Panti&Co. inca au sanse la playoff

Costel Pantilimon este singurul jucator roman ce evolueaza in Championship. Este legitimat la Nottingham Forrest, o echipa in poarta careia s-a facu remarcat. Se afla pe locul 9, cu 57 de puncte, la cinci lungimi mai putine decat Bristol City, echipa de pe ultimul loc de playoff. in runda trecuta putea sa reduca aceasta diferenta, dar n-a putut tine pasul cu Rotherham. A jucat in deplasare si a pierdut cu 1-2.

Pare sa fie o echipa care nu refuza jocul, ultimele sale sase dispute din campionat au adus cel putin doua goluri. E drept, nu are de ales data fiind situatia din clasament si nevoia de a juca la victorie de fiecare data, in dorinta de a reveni pe loc de playoff.

Un meci intre cele doua echipe trebuie sa fie unul bine gandit tactic. Sheffield Wednesday este recunoscuta ca pune mult accentul pe defensiva, cu toate ca in tur a fost 2-1 pentru Forrest. De asemenea, atunci cand ele se intalnesc spectacolul este garantat. In ultimele lor sase intalniri directe mereu s-au dat cel putin trei goluri.

Una peste alta Forrest are nevoie de victorie si probabil ca din nou o sa joace agresiv. In acest context daca se vor inscrie goluri, nu cred ca or sa fie o ploaie, iar intervalul 1-3 goluri pare sa fie unul potrivit.

Ponturi pariuri Sheffield Wednesday vs Nottingham: 1-3 goluri, cota 1.40 la Betano

More in Alte campionate