Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Shrewsbury vs Coventry – League One – 22.12.2018

Sambata, 22 decembrie, de la ora 17:00, pe “Greenhous Meadow” are loc ponturi pariuri Shrewsbury vs Coventry, meci din etapa cu numarul 23 din League One.

Shrewsbury este usor favorita prin prisma agentiilor de pariuri, cota ei este si usor in scadere, dar aici este discutabil. Rezultatele echipei nu sunt pe aceeasi linie, in sensul ca a reusit cu greu sa obtina mai multe victorii la rand, astfel, in ultimele runde a trecut prin toate starile. In urma cu o saptamana a remizat tot jucand acasa, Docherty si Okenabirhie au reusit sa aduca un punct din jocul contra lui Peterborough, ceea ce a facut-o sa ramana pe locul 17, cu 25 de puncte, cu cinci mai multe decat zona rosie. De asemenea, important pentru Shrewsbury este ca va evolua pe teren propriu, “Greenhous Meadow” a adus multe puncte acesteia, avand o linie de clasament formata din cinci victorii, patru rezultate de egalitate si doua infrangeri.

De partea cealalta, Coventry a incheiat amar in ultima etapa, deoarece a avut rol de echipa gazda si a pierdut cu 1-2 in fata celor de la Luton, iar golul inscris de Clarke-Harris a venit tarziu, in prelungirile partidei, dintr-un penalty. De altfel, ceva se intampla la echipa si spun asta pentru ca in ultimele sase meciuri un a mai simtit gustul succesului, reusind sa obtina doua rezultate de egalitate si patru infrangeri. Dintr-o echipa aproape de playoff, acum s-a indepartat de acest obiectiv, Coventry aflandu-se pe locul 13, cu 29 de puncte, deja sunt opt lungimi intre ea si echipa care se afla pe locul 6.

Presiunea rezultatelor slabe ma astept sa isi spuna cuvantul, iar Coventry sa joace la fel de slab si asta pentru ca urmeaza o deplasare, iar acolo a pierdut ultimele trei intalniri. Shrewsbury pe teren propriu stie foarte bine sa isi joace sanse si asa cum s-a intamplat si in ultimul timp, ma astept sa o faca la fel, suficient cat sa pastreze cel putin un punct.

Pronostic ponturi pariuri Shrewsbury vs Coventry: 1X pauza / 1X final, cota 1.55 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal