Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi pariuri Sportul Snagov vs Luceafarul Oradea – Liga 2

Ponturi pariuri Sportul Snagov vs Luceafarul Oradea: miercuri, 10 aprilie, de la ora 17:00, are loc intalnirea Sportul Snagov vs Luceafarul Oradea. Este un meci al etapei cu numarul 29 din esalonul secund din Romania.

A dat un gol in ultimele trei meciuri

Sportul Snagov continua sa fie in lupta pentru promovare, diferenta este ca acum trebuie sa joace la recuperare. Formatia ilfoveana nu traverseaza cea mai buna perioada a ei, pentru ca in ultimele trei runde nu a castigat, bifand doua infrangeri si o remiza. Totodata, si-a pierdut avansul pe care il avea in fruntea clasamentului, iar ea se afla pe locul 4, cu 59 de puncte.

In etapa trecuta a picat la testul maturitatii, Sportul Snagov a fost invinsa cu 2-0 de catre Academica Clinceni. A jucat acasa, dar lucrul asta n-a contat, iar acum este un singur punct intre ea si echipa de pe locul secund. Infrangerea suferita contra celor de la Cliceni a fost a doua in jocurile pe care le-a avut acasa. Pe langa aceste rezultate negative, a mai reusit sa-si treaca-n cont si noua victorii, cat si trei remize.

Ponturi pariuri Sportul Snagov vs Luceafarul Oradea

Bihorenii inca lupta pentru salvare

Luceafarul Oradea este echipa care are o sansa buna. Desi a pierdut ultimele doua intalniri, continua sa fie deasupra liniei rosii. Ocupa locul 15, cu 31 de puncte, o lungime mai mult decat Daco-Getica Bucuresti, echipa care se afla sub ea in clasament. Din pacate, rezultatele bifate in ultimele doua runde incep sa o descurajeze, pentru ca a luat foarte multe goluri.

Prima data a jucat la Clinceni, acolo unde a suferit una dintre cele mai drastice infrangeri stagionala, 0-5. A continua cu jocul nesigur si in runda anterioara a cedat cu 1-2, acasa, contra FC Arges.  Francois Yabre a fost marcatorul singurului gol inscris de bihoreni.

Contrar faptului ca ambele vin dupa doua infrangeri consecutive, astept ca de data asta Sportul Snagov sa-si confirme statutul de favorita. Luceafarul Oradea are o singura victorie in 14 meciuri avute in deplasare, cifrele fiind foarte slabe.

Ponturi pariuri Sportul Snagov vs Luceafarul Oradea: gazdele castiga, cota 1.50 la Unibet

More in Fotbal