Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri St. Pauli vs Union Berlin – Zweite – 04.02.2019

Luni seara, epilogul rundei cu numarul 20 din Zweite Bundesliga are loc pe “Millerntor-Stadion”, acolo se va juca St Pauli vs Union Berlin.

Provenita din Hamburg, St. Pauli este o formatie care are o serie de suporteri patimasi, care ar face bine daca echipa lor revine in Bundesliga. Totusi, situatia este putin neclara, dat fiind faptul ca inca se afla aproape de realizarea acestui obiectiv, desi ocupa locul 6, dar are 34 de puncte, sunt doua lungimi intre ea si echia de pe locul al doilea. Inconstanta este cea care o defineste, dupa o serie de trei victorii consecutive, formatia antrenata de Markus Kauczinski a pierdut in etapa anterioara, in fata unei echipe accesibile. Disputa de la Darmstadt a inceput intr-un ritm normal, Miyaichi a deschis scorul pentru St. Pauli, insa, in ultimele zece minute ceva s-a petrecut si s-a pierdut cu 1-2, fiind pentru a cincea oara cand pierde in acest sezon.

Echipa probabila St. Pauli: Himmelmann – Zander; Carstens; Avevor; Bubalia – Dudziak; Knoll – Miyaichi; Buchtmann; Daehli – Diamantakos

O echipa echilibrata din toate punctele de vedere, Union Berlin se mandreste ca avand cea mai buna defensiva dintre toate participantele, dar acest lucru este oarecum normal sa fie asa, dat fiind faptul ca are si cele mai multe rezultate de egalitate (10). Cunoscuta ca o formatie cu potential, aceasta se lupta din nou pentru promovare si acum este un test dificil, dat fiind faptul ca ea se afla pe locul al treilea, cu3 4 de puncte, la doua lungimi in spatele lui FC KOLn, formatia de pe locul al doilea. De altfel, sunt cinci echipe care stau pe o diferenta de doua lungimi, deci o greseala o poate scoate din joc. Moralul este bun, berlinezii au reusit in etapa trecuta sa joace la un nivel bun, castigand cu 2-0 chiar in fata rivalei FC Koln, asta dupa ce Hartel si Hubner au inscris golurile victoriei inca din prima jumatate de ora a meciului.

INFO LOT: Ken Reichel si Christpoher Trimmel sunt suspendati.

Echipa probabila Union Berlin: Gilkiewicz – Ryarson; Friedrich; Hubner; Lenz – Promel; Schmiedebach; Kroos – Abdullahi; Andersson; Hartel

In tur am avut o adevarata lectie de fotbal, Union Berlin a reusit atunci sa lege a cincea victorie consecutiva in fata celor de la St. Pauli, dar a facut-o de o maniera excelenta, 4-1 fiind atunci scorul. Cred ca s-au schimbat multe de atunci, dar nu si dorinta lor de a juca spectaculos si cum meciul este important pentru ierarhia la varf, astept din partea lor sa scoata ce au mai bun, iar in urma meciului sa avem cel putin cate un gol de fiecare parte.

Pronosticul nostru pentru St. Pauli vs Union Berlin: ambele marcheaza, cota 1.76 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal