Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Stoke vs Bristol City – Championship – 01.01.2019

Marti, 1 ianuarie, anul incepe asa cum trebuie, cu fotbal din cele mai importante competitii inferioare din Europa, iar de la ora 17:00, avem ponturi pariuri Stoke vs Bristol City.

Stoke City a retrogradat la finalul sezonului anterior, a parasit prima liga dupa o reprezentatie mai mult decat jalnica, avand si destul de multi jucatori indisponibili pe perioada indelungata. Incearca revenirea si pentru asta are nevoie sa jaoce la cel mai inalt nivel pentru a recupera handicapul de opt puncte pe care il are fata de ultima formatie care se afla pe loc ce o trimite in playoff. In prezent este pe locul 12, cu 35 de puncte, dar forma echipei nu este deloc una constanta, cu toate ca in runda anterioara a reusit sa smulga un punct celor de la Bolton, meciul disputat sambata s-a incheiat asa cum a inceput, 0-0, fara ca ocaziile de gol sa isi faca aparitia.

Bristol City nu are asteptarile mari pe care altele le au, dar important este ca isi doreste sa incheie en-fanfare acest sezon, cu un loc in jumatatea superioara a campionatului, acolo unde cred ca ii este si locul dupa lotul pe care il are. Trece printr-o perioada destul de buna, a reusit in etapa trecuta sa dispuna cu 1-0 de Rotherham, asta dupa ce Adam Webster a inscris unicul gol al meciului cu patru minute inainte de final. Este foarte bine pentru ca traverseaza o perioada acceptabila, reusind in ultimele sapte dueluri sa stea departe de esec, in tot acest interval de timp si-a trecut in cont trei victorii si alte patru rezultate de egalitate, de fiecare data a inscris cel putin cate un gol.

In tur am avut un meci echilibrat, Stoke City a reusit sa se impuna cu 1-0, printr-un gol marcat in a doua parte a primei reprize. In contextul in care nu fac cel mai bun fotbal din punct de vedere ofensiv, ma astept ca prestatia echipei sa fie una pe masura, iar acest lucru sa nu ne aduca multe modificari de scor. De altfel, din punctul acesta de vedere, ultimele lor trei etape s-au incheiat cu cel mult doua goluri.

Pronostic ponturi pariuri Stoke vs Bristol City: sub 2.5 goluri, cota 1.68 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal