Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Stoke vs Millwall – Championship – 22.12.2018

Sambata, 22 decembrie, de la ora 17:00 se disputa ponturi pariuri Stoke vs Millwall, un duel din ultima etapa pe care turul Championship o programeaza.

Stoke City este un club devenit important in ultimele sezoane, atat cat timp a evoluat pe prima scena a fotbalului din Anglia. Incepand din acest sezon s-a vazut din nou pusa in postura de a tine pasul cu echipele din Championship si a reusit sa o faca destul de timid, ea aflandu-se in acest moment pe locul 11, cu 31 de puncte, dar are o sansa de a se bate la playoff, avand in vedere ca sunt cinci lungimi intre ea si prima ecipa care se afla pe loc de playoff, principal obiectiv al acesteia. Pentru moralul jucatorilor este important sa obtina rezultate pozitive, asa cum s-a intamplat si in runda precedenta, cand in fata sa a stat Aston Villa, meci incheiat cu scorul de 2-2. Nu a fost intamplator, Stoke City ajungand la noua etape consecutive in care nu a suferit vreun esec, intre timp inregistrandu-se trei victorii si cinci rezultate de egalitate.

De partea cealalta, Millwall este o echipa care joaca cu presiune la fiecare meci, ea se afla pe locul 22, primul care merge in League One si fiecare greseala o poate costa si sa puna o diferenta mai mare intre ea si locurile neutre. Are 19 puncte, la fel cum are si Reading, o echipa care sta in fata ei in clasament, dar nu pare sa ofere semne pozitive si cel mai bine am vazut lucrul asta in runda precedenta, jocul contra celor de la Preston s-a terminat nefavorabil ei, 2-3. A fost a saptea etapa consecutiva in care joaca si nu reuseste sa tina pasul cu echipele contra carora a evoluat, avand patru infrangeri in tot acest interval si alte trei rezultate de egalitate, toate cu goluri, contra unor echipe din jumatatea inferioara.

Nu as putea spune ca sunt echipe care sa piarda inca de la vestiare partida, insa, Millwall are probleme clare cand joaca in deplasare si acest lucru ma face sa cred ca poate sa ne ofere o cota buna. Stoke City a aratat continuitate, jocul pe care l-a propus o tine invincibila in ultimele doua luni, iar acest lucru pune pe umerii sai responsabilitatea unui rezultat pozitiv, pe care ma astept ca panala urma sa il reuseasca, ea fiind o echipa care a reusit ca pe teren propriu sa o scoata mereu la capat.

Pronostic ponturi pariuri Stoke vs Millwall: Stoke City castiga, cota 1.75 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal