Connect with us

Euro 2020

Ponturi pariuri Suedia vs Slovacia – EURO 2020

Ponturi pariuri Suedia vs Slovacia

Ponturi pariuri Suedia vs Slovacia – EURO 2020

Confruntarea dintre Suedia si Slovacia este una programata sa se joace vineri, in data de 18 iunie, de la ora 16:00, pe “Gazprom Arena”, aceasta contand pentru etapa a doua de la EURO 2020.

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, Suedia porneste ca favorita, primind cota 1.75 la Betfair. De partea cealalta, pentru un succes al Slovaciei avem cota 4.60.

Cotele de la Betfair pentru Suedia vs Slovacia

Suedia

Este o echipa solida, ce nu impresioneaza prin valoarea lotului, ci iese in evidenta prin organizare, fiind extrem de greu de deschis, fapt pentru care si obtine rezultate pozitive chiar si din postura de outsidera.

Exemplul perfect de aparare organizata a venit in confruntarea cu Spania, una dintre marile forte de la EURO 2020. Nationala lui Janne Andersson a fost dominata categoric la toate capitolele. In ciuda acestui aspect insa, a obtinut o remiza alba, astfel ca are mari sperante la calificarea in faza optimilor.

De mentionat si faptul ca Suedia este neinvinsa in precedentele sase jocuri, iar pe langa faptul ca este in mare forma, aceasta are si un moral foarte bun. In acest interval a obtinut cinci victorii si o remiza, partide in care a primit doar un singur gol.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Slovacia

Aceasta a suferit mult in preliminariile pentru EURO 2020. Dupa ce a ratat la limita calificarea directa, a fost nevoita sa joace la baraj, trecand cu greu de Irlanda si Irlanda de Nord, calificandu-se astfel pentru a doua oara in istorie la Campionatul European.

Slovacii au venit la turneu ca principalii outsideri ai grupei E. Contrar asteptarilor caselor de pariuri, care o dadeau ca outsidera in partida cu Polonia, din prima etapa, acestia au obtinut cele trei puncte, impunandu-se cu 1-2.

Asadar, au o sansa foarte buna la calificarea in optimi, pe care au obtinut-o si la editia precedenta. De asemenea, odata cu acest rezultat au ajuns si la o serie de sase partide consecutive fara esec.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Ponturi pariuri Suedia vs Slovacia

Cu siguranta, Slovacia nu trebuie subestimata, demonstrand in prima etapa ca poate obtine rezultate bune. Noi consideram insa ca Suedia este superioara Poloniei, iar in aceasta disputa mizam pe faptul ca va face o figura frumoasa, avand un moral bun dupa remiza cu Spania.

Asadar, vom miza pe un succes al suedezilor, la o cota foarte buna de 1.75 oferita de agentia de pariuri online Betfair.

Ponturi pariuri Suedia vs Slovacia: Suedia castiga -> cota 1.75

VEZI TOATE PONTURILE DE LA EURO 2020

CITESTE SI

More in Euro 2020