Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Sunderland vs Blackpool – League One – 12.02.2019

Marti, 12 februarie, de la ora 21:45, pe “Stadium of Light” se joaca Sunderland vs Blackpool, o partida a rundei cu numarul 13 din League One.

Sunderland este o echipa donica sa promoveze direct si ce se intampla cu parcursul ei in momentul de fata este de bine, aflandu-se pe locul 4, cu 57 de puncte, 11 mai putine decat echipa de pe primul loc, dar are trei meciuri mai putine decat aceasta. Pe de alta parte, faptul ca are patru rezultate de egalitate in ultimele cinci runde a facut-o sa piarda puncte importante si acum sa aiba de recuperat. La fel s-a intamplat si in etapa anterioara, 1-1 a fost scorul de pe terenul lui Oxford United, ceea ce a fost bine pentru ea, Sunderland fiind echipa care se bucura ca avand cea mai sigura defensiva de pana acum. Un alt avantaj este ca “Stadium of Light” este locul unde Sunderland n-a pierdut pana in momentul de fata, avand opt victorii si sase rezultate de egalitate.

In tabara cealalta, Blackpool a fost preocupata cum sa se salveze de rusinea rezultatelor si acum a reusit ceva ce nu se astepta, sa se afle in prima jumatate a clasamentului, ea aflandu-se acum pe pozitia a opta, cu 46 de puncte, la patru lungimi de ultima pozitie care o duce in play-off. Are si doua meciuri restanta fata de anumite echipe, iar forma de moment ii permite sa spere ca poate produce surpriza, dat fiind faptul ca in ultimele cinci etape este neinvinsa. Mai mult, in etapa anterioara, disputata cu putine zile in urma, Blackpool a oferit un joc sigur, 2-0 a fost scorul acelui meci, deci a ajuns la trei victorii si doua rezultate de egalitate in tot acest interval, in care o singura echipa a reusit sa-i inscrie.

Cum foarte bine o stiu pe Sunderland si ambitiile acesteia, e normal sa fie favorita duelului, dar cred ca o sa aiba nevoie sa depuna clar un efort suplimentar pentru a luat toate punctele, asta si pentru ca Blackpool traverseaza o perioada favorabila. Si in tur a fost un meci cuminte, 1-0 a aratat tabela in confruntarea din chiar prima zi a anului, Sunderland marcand un gol norocos.

Pronosticul nostru pentru Sunderland vs Blackpool: sub 2.5 goluri, cota 1.71 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal