Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Swindon vs Lincoln – League Two – 12.01.2019

Sambata este o zi tocmai buna pentru ca League Two sa revina, iar de la ora 17:00, pe “County Ground”, are loc ponturi pariuri Swindon vs Lincoln, duel din etapa 28.

Swindon vine cu un moral bun in acest meci, in ultima runda a reusit sa faca un joc mai bun decat al adversarului, fiind el de pe ultimul loc, drept pentru care a si castigat cu 2-1. S-ar putea sa fie un moment de cotitura pentru aceasta, avand in vedere ca succesul de acum o saptamana a pus capat seriei de cinci etape consecutive fara succes, rezultate care au contribuit la clasarea echipei din momentul de fata. Swindon nu mai este genul de echipa care tinde sa spere la promovare, ea se afla pe locul 12, cu 36 de puncte, cu multa atentie si luciditate in atac, aceasta ar putea recupera cele sapte lungimi fata de ultima echipa care se afla pe locul de playoff.

Swindon: Vigoroux – Knoyle; Woolfender; Nelson – Iandolo – McCourt; Carroll – Twine; Anderson; Woolery – Richards

Dincolo, in partea cealalta de teren, urmeaza sa stea Lincoln City, o formatie care a reusit ca in decurs de 25 de meciuri disputate, sa se claseze pe primul loc, cu 51 de puncte, patru peste Milton Keynes, principala sa urmaritoare. Putea sa fie o diferenta si mai mare, dar vine in urma unei prestatii care a lasat de dorit, un meci nul, acasa, contra mult mai modestei echipe din Port Vale. O presiune un plus o reprezinta si faptul ca urmeaza sa aiba un statut de formatie vizitatoare si acest lucru clar nu este in favoarea ei, afirm acest lucru pentru ca problemele au fost mai acute aici, linia de clasament o poate confirma, cu sapte victorii, doua remize si alte trei infrangeri.

Lincoln City: Vickers – Eardley; Bostwick; Shackell; Toffolo – Anderson; O’Connor; Frecklington; Andrade – Pett – Akinde

Fara sa fie o sperietoare cand joaca in deplasare, Lincoln City trebuie sa-si regleze mai bine tirul si sa incerce sa profite de aceasta perioada buna, in care urmeaza sa intalneasca echipe inferioare ei, ca joc, ca pozitie in clasament. Swindon vine dupa o victorie, probabil ca a fost rezultatul de care avea nevoie sa puna presiune si mai mare la revenirea pe terenul propriu. Una peste alta, astept un meci cu goluri, cum foarte bine s-a vazut si in tur, Lincoln este capabila sa inscrie de cate ori are ocazia, scorul acelui meci, jucat in vara, a fost 4-1, in favoarea echipei ce acum este vizitatoare.

Pronostic ponturi pariuri Swindon vs Lincoln: peste 0.5 goluri in prima repriza, cota 1.46 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal