Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Talleres Cordoba vs Huracan – Superliga – 17.02.2019

Duminica, 17 februarie, de la ora 22:10, are loc Talleres Cordoba vs Huracan, un duel al rundei cu numarul 19 din Superliga din Argentina.

Talleres Cordoba este neinvinsa in acest an, 2019 a venit cu trei victorii in care a dat cel putin doua goluri, cat si trei rezultate de egalitate. Doua dintre remizele identice au venit in ultima saptamana, atunci cand aceasta a facut 0-0, in deplasare, cu Atletico Tucuman, in campionat, acelasi rezultat pe care l-a avut si in returul cu brazilienii de la Sao Paolo, in semifinalele calificarilor pentru Copa Libetadores. In campionat este in crestere, a reusit sa urce pe locul 13, cu 23 de puncte, la patru lungimi mai putine de ultimul loc care ii asigura participarea in editia urmatoare a Copei Sudamericana, asta in conditiile in care are +2 in dreptul golaverajului.

Echipa probabila Talleres Cordoba: Caranta – Araujo, Gandolfi, Paparelli – Malagueno, Navarro, Juarez, Sonora, Bersano – Arias, Valoyes

Huracan sta mult mai bine in ceea ce priveste clasamentul, ea se afla pe locul 5, cu 31 de puncte, cu doar o lungime mai putin decat Boca Juniors, echipa care se afla pe locul al treilea, avand un meci mai putin. Putea sa tina o diferenta decenta fata de echipele care tind sa termine pe loc de Copa Libetadores, dar in ultimele cinci runde a castigat o singura data, alte trei meciuri au fost remize si intr-un duel s-a vazut depasita. In etapa trecuta a avut un meci destul de disputat contra celor de la Velez Sarsfield, meci in care a fost nevoita sa revina dupa ce a fost condusa, iar datorita penalty-ului transformat de catre Gamba, 1-1 a indicat tabela la final.

Echipa probabila Huracan: Silva – Chimino, Mancinelli, Salcedo, Araujo – Auzqui, Damonte, Rossi, Garro – Gamba, Barios

Neinvinsa pe teren propriu, Huracan in deplasare s-a vazut de cele mai multe ori dominata, dar a reusit uneori sa tina pasul cu adversarele ei. In conditiile de fata cred ca meciul nu o sa fie deloc unul disputat, conform Superligii, echilibrul o sa fie cuvantul de ordine si lucrul acesta sa aduca goluri putine. Spun asta pentru ca in patru din cele opt intalniri avute de Talleres Cordoba pe teren propriu, nu s-a dat mai mult de un gol.

Pronosticul nostru pentru Talleres Cordoba vs Huracan: sub 2.5 goluri, cota 1.56 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal