Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri – Tara Galilor – Trinidad Tobago – Amical International – 20.03.2019

Tara Galilor - Trinidad Tobago

In aceasta seara, cu incepere la ora 21:45, pe Racecourse Ground din Wrexham, se va juca Tara Galilor – Trinidad Tobago, un meci amical cu o favorita certa si anume echipa gazda.

◘ Tara Galilor este o nationala interesanta, care are la dispozitie un lot indeajuns de puternic astfel incat sa isi permita sa spere la performante importante. Ultimul turneu final la care au luat parte galezii a fost EURO 2016, acolo unde au stralucit, ajungand pana in semifinale, ratand calificarea la mondialul din 2018. In Liga Natiunilor, reprezentativa condusa de Ryan Giggs nu s-a descurcat rau, terminand a doua intr-o grupa cu Danemarca si Irlanda, evitand astfel retrogradarea, ramanand tot in divizia B. “Dragonii” au jucat noua partide in 2019, in acestea reusind doar trei victorii, invingand China, castigand si dubla cu Irlanda din Liga Natiunilor, pierzand insa de cinci ori, remizand o data.

◘ Trinidad Tobago este o nationala mica, ce nu spune multe in fotbalul international, fiind fara performante importante in ultimul deceniu. Cea mai mare realizare din istoria acestei nationale este calificarea la Campionatul Mondial din 2006, insa de atunci nu a mai reusit mare lucru, obtinand doar o calificare la Cupa CONCACAF, fiind insa eliminata inca din grupe. In preliminariile pentru mondialul din 2018, nationala lui Dennis Lawrence a reusit doar doua victorii in zece partide, pierzand de opt ori, in toate aceste infruntari marcand sapte goluri, incasand 19. In 2018, Trinidad Tobago a jucat patru partide, in acestea izbutind o victorie, cu Emiratele Arabe Unite, pierzand insa de trei ori, in disputele cu Panama, Thailanda si Iran, de fiecare data cu 1-0.

Tara Galilor este mult peste adversara sa, atat ca valoare, cat si ca experienta, de aceea ne asteptam ca in aceasta infruntare sa isi confirme statutul de favorita clara si sa obtina victoria intr-o maniera categorica, mai ales ca joaca in compania propriilor suporteri.

• Ponturi pariuri Tara Galilor – Trinidad Tobago: gazdele peste 1,5 goluri -> cota 1.40

CITESTE SI

More in Alte campionate