Connect with us

Euro 2020

Ponturi pariuri Tara Galilor vs Slovacia – Calificari Euro 2020

Ponturi pariuri Tara Galilor vs Slovacia: duminica, 24 martie, de la ora 16:00, la Cardiff se va disputa Tara Galilor vs Slovacia, un duel al rundei a doua din calificarile pentru Euro 2020. Ele fac parte din Grupa E.

Pentru Tara Galilor este debutul acestei campanii, aceasta pleaca la drum cu Ryan Giggs in postul de selectioner. Acesta a fost numit in urma cu mai bine de un, dar n-a avut ce sa faca in campania pe care galezii au dus-o in vederea Cupei Mondiale din 2018. Astfel, e important ca acum sa inceapa cu dreptul, cu atat mai mult cand va evolua si pe “Cardiff City”.

Echipa a profitat de faptul ca in prima etapa a avut liber, conform programului, pentru a juca un amical cu Trinidad Tobago, 1-0 fiind scorula celui duel. Desi scorul a fost unul mic, care indica un meci echilibrat, nu pot zice acest lucru, galezii dominanc autoritar partida si asta fara sa-l aiba pe Gareth Bale in lot.

Echipa probabila: Hennessey – Robets, Mepham, Williams, Davies – Ramsey, Allen – brooks, Wilson, James – Bale

Ponturi pariuri Tara Galilor vs Slovacia

In tabara Slovaciei este liniste, echipa a fost recent preluata de Pavel Hapal, tehncian care a debutat cu o victorie. A reusit sa joace un fotbal bun si incurajata de peste 14 000 de spectactatori veniti pe “City Arena Trnava”, a dispus cu 2-0 de Ungaria. Duda si Rusnak au fost cei doi marcatori, tot ei si-au oferit si pasele de la goluri.

Datorita victoriei obtinute cu Ungaria, reprezentativa Slovaciei se afla acum pe prima pozitie in Grupa E a calificarilor pentru Euro 2020, luand fata Croatiei. Trebuie sa tinem cont ca a trecut o singura etapa, dar Slovacia este una dintre favoritele la ocuparea locului al doilea. Lupta se da intre ea, Tara Galilor si Ungaria.

Echipa proboabila: Dubravka – Pekarik, Skriniar, Vavro, Hancko – Kucka, Lobotka – Rusnak, Hamsik, Mak – Duda

Din momentul in care Tara Galilor s-ar putea sa joace fara unul dintre cei mai buni oameni ai ei, e normal sa nu ne asteptam la un nivel atat de ridicat din partea ei. Slovacia a luat deja contactul cu meciurile oficiale si stie cum sa puna problema.

In concluzie, mi se pare ca se intalnesc doua nationale pregatite, una mai putin si alta mai mult. Sunt si echipe care se cunosc, ultima oara s-au duelat in 2016, la Euro, atunci a fost 2-1 pentru tara Galilor.

Ponturi pariuri Tara Galilor vs Slovacia:  X2, cota 1.82 la Unibet

More in Euro 2020