Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Tranmere vs Morecambe – League Two – 26.12.2018

Nivelul fotbalului din Anglia este unul ridicat chiar si in esaloanele inferioare, asa cum asteptam sa asistam si la ponturi pariuri Tranmere vs Morecambe, duel din runda cu numarul 26. Boxing Day ne aduce partide din etapa cu numarul 24 din League Two, prima etapa a returului, o parte importanta dintre meciuri au loc incepand cu ora 17:00.

Tranmere este considera favorita, aceasta are o cotatie de 1.75 la agentia de pariuri Unibet, dar nu trebuie sa ne miram, avand in vedere ca se afla pe locul 9, cu 34 de puncte, cu doua lungimi mai putine decat ultimul loc care o trimite in playoff. Putea sa fie si mai bine clasata daca nu claca cum s-a intamplat in trei din ultimele patru runde, motivul principal pentru care a parasit zona de confort. De altfel, de aceeasi soarta a avut parte si in etapa trecuta, meciul jucat contra celor de la Bury a fost cedat cu 1-2, iar golul reusit de Sutton a venit foarte tarziu, in minutul patru de prelungire al meciului, atunci cand nu mai conta absolut deloc. Cu toate astea, lucrurile stau diferit acasa, unde a pierdut un singur joc din cele 11 disputate.

Morecambe vine cu moralul ridicat, a reusit in etapa anterioara sa obtina a saptea victorie a sezonului, a fost un succes foarte usor obtinut, 3-0, contra celor de la Cambridge United. Ramane ancorata in luopta de jos, se afla pe locul 19, cu 25 de puncte, la sase lungimi peste prima echipa care se afla sub linia rosie si va merge in Vanarama National League. Din pacate pentru ea urmeaza sa joace in deplasare, iar acest lucru nu este tocmai pe placul ei si spun acest lucru pentru ca duce o lipsa acuta de oameni care sa inscrie acolo, avand 11 goluri, o medie de un gol in fiecare meci disputat, cred eu, o medie mica pentru aspiratiile pe care le are. In sase dintre aceste partide a fost invinsa, pe langa acestea mai are trei victorii si doua rezultate de egalitate.

In ciuda perioare nefaste pe care Tranmere o traverseaza cred ca miercuri nu trebuie sa aiba probleme si asta pentru ca urmeaza sa joace pe terenul propriu, iar acolo a dat un randament excelent, reusind sa isi treaca in cont mai multe serii de partide castigate. De altfel, diferenta s-a vazut si in tur, atunci a fost 4-3 pentru Tranmere, reusind sa revina intr-un mod spectaculos de la 0-1, iar golul victoriei l-a inscris cu un minut inainte de finalul timpului regulamentar.

Pronostic ponturi pariuri Tranmere vs Morecambe: gazdele castiga, cota 1.75 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal