Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Uruguay vs Chile – Copa America

Ponturi pariuri Uruguay vs Chile

Ponturi pariuri Uruguay vs Chile – Copa America

Confruntarea dintre Uruguay si Chile este una ce conteaza pentru etapa a treia din grupele acestei editii de Copa America, urmand sa se joace in data de 22 iunie, de la ora 00:00, pe „Arena Pantanal”.

Conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, Uruguay porneste cu prima sansa in aceasta infruntare. La Unibet, aceasta primeste o cota de 1.89, in timp ce pentru un succes al lui Chile avem cota 4.20.

Cotele de la Unibet pentru Uruguay vs Chile

Uruguay

Este una dintre marile nationale de pe continentul sud-american, tinand cont atat de valoare acesteia, cat si de performantele obtinute de-a lungul anului, asa ca nu este de mirare faptul ca porneste ca favorita la casele de pariuri.

Nationala pregatita de Oscar Tabarez detine recordul de succese in Copa America. Aceasta a reusit sa castige trofeul de nu mai putin de 15 ori, ultima data insa in 2011. De atunci, aceasta nu a reusit mare lucru, jucand sferturi in 2015 si 2019, in timp ce in 2016 se oprea in grupe.

Uruguay nu a jucat decat o singura partida pana acum la aceasta editia de Copa America. Aceasta a dat piept cu Argentina, in fata careia a pierdut la scor minim. A ajuns astfel la o serie de patru partide consecutive fara succes, in care nu a marcat niciun gol.

Chile

Este la randul sau una dintre nationalele cu pretentii ale Americii de Sud, insa care, din punct de vedere al valorii, este usor sub adversara sa, asa ca bookmakerii au toate motivele sa o dea ca outsidera.

„La Roja” se poate considera o experta in Copa America, tinand cont de performantele acesteia in ultimii ani. In 2015 si 2016 castiga titlul de fiecare data, in timp ce in 2019 ajungea pana in semifinale.

La aceasta editie a disputat doua partide, in urma carora a obtinut patru puncte. A remizat mai intai cu Argentina, scor 1-1, impunandu-se apoi la scor minim in disputa cu Bolivia. Asadar, este fara esec in precedentele cinci jocuri, fiind, evident, intr-o forma mai buna decat adversara.

Ponturi pariuri Uruguay vs Chile

Uruguay este favorita, e drept, insa forma nu o recomanda pentru un pariu, asa ca evitam sa mergem pe mana sa. Chile este intr-o forma mai buna, iar in aceasta disputa nu este exclus sa faca o figura frumoasa. Anticipam un meci echilibrat, in care ambele vor da totul pentru a obtine un rezultat pozitiv, de aceea vom miza pe varianta „ambele marcheaza”, intr-o cota foarte buna de 2.00.

Ponturi pariuri Uruguay vs Chile: ambele marcheaza -> cota 2.00

CITESTE SI

More in Fotbal