Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Villefranche vs Les Herbiers – Cupa Frantei – 22.01.2019

Marti seara, de la ora 19:30, “Stade Armand Chouffet” gazduieste partida dintre Villefranche vs Les Herbiers, duel din saisprezecimile Cupei Frantei. Redactia noastra a analizat partida si va recomanda cateva ponturi la pariuri.

Villefranche provine din ligile inferioare franceze, ea fiind pe locul 13 in National, considerat al treilea esalon din fotbalul francez. Are probleme destul de mari acolo, lupta sa evite retrogradarea si nici nu ete de mirare, pentru ca in ultimele patru dispute oficiale avute in campionat nu a reusit sa obtina vreo victorie. La fel de greu a reusit sa ajunga si pana in acest moment al Cupei Frantei, Villefranche s-a chinuit enorm cu toate ca s-a impus cu 3-0, toate golurile au venit dupa minutul 115, moment in care evolua cu un om mai putin, Gravelines aratand ca este usor de abordat. De altfel, norocul a fost de partea ei, a avut nevoie de cel putin prelungiri pentru a merge mai departe, in fata unor echipe de talie mai mica, Limoges (1-0) si Chamalieres (1-0).

Les Herbiers a reusit in decursul istoriei sa atinga finala Cupei Frantei si acest lucru s-a intamplat in urma cu sase ani, atunci cand nu a putut face fata unui astfel de duel. De atunci si pana acum a facut slalom intre liga a treia si cea de-a patra, asa cum se intampla in momentul de fata. Moralul a fost serios ridicat dupa ce a reusit in etapa trecuta de campionat sa castige cu 2-1 in fata celor de la Colomiers, evident, atunci jucand acasa. Cupa Frantei este un trofeu aparte, pe care Les Herbiers stie cum sa puna problema, drept pentru care a reusit ca pana in momentul de fata sa obtina trei victorii sigure, in fata unor echipe relativ apropiate ca valoare, vs Chauvigny (2-0), vs Le Poire Sur Vie (6-1), iar in turul anterior cu Tours, scorul acelui duel a fost 2-1.

Orice se poate spune despre acest meci, dar sigur nu are cum sa fie capul de afis, dat fiind faptul ca se vor infrunta echipe din ligile inferioare. Normal gazdele sunt mai bine vazute, ele plecand drept favorite la agentiile de pariuri si cred ca pana la urma statutul de echipa gazda o sa-si spuna cuvantul, Villefranche sa reuseasca din nou sa isi tina in sah adversarii, pentru ca la final sa-si treaca-n cont un nou succes, de data aceasta in timpul regulamentar.

Pronosticul nostru la pariuri pentru Villefranche vs Les Herbiers: Gazdele castiga, cota 1.72 la Unibet

More in Fotbal