Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Wellington Phoenix vs Central Coast Mariners – A-League – 12.01.2019

Sambata, incepand cu ora 08:35, in A-League, prima liga de fotbal din Australia, are loc ponturi pariuri Wellington Phoenix vs Central Coast Mariners, un duel al rundei cu numarul 13.

Wellington Phoenix este principala favorita la obtinerea celor trei puncte, asta si pentru ca urmeaza sa intalneasca un adversar accesibil din toate punctele de vedere. Abordarea sigur o sa fie una curajoasa, asa cum a fost cazul si la inceputul acestei saptamani, atunci cand desi a evoluat in deplasare, cu WS Wanderers, a castigat cu 3-2. Pe de alta parte, este bine ca exista continuitate in rezultate, Wellington Phoenix a ajuns la sapte etape consecutive fara esec, patru dintre acestea insemnand victorii cu cel putin doua goluri inscrise.  De asemenea, singurul obiectiv de moment este sa pastreze avansul de sapte puncte pe care il are fata de Newcastle Jets, echipa de sub ultimul loc de playoff.

Central Coast Mariners este cea mai saraca echipa din A-League si acest lucru se simte cat se poate de clar si prin prisma rezultatelor inregistrate pana acum, care o aduc pe ultimul loc, cu doua puncte acumulate. Toate cifrele indica ce fel de echipa este, poate nici demiterea antrenorului nu ar putea schimba lucrurile si zic asta pentru ca este un deficit de cinci puncte fata de echipa din fata ei si nu se imbunatatesc, pierzand precedentele noua infruntari, meciuri in care adversarul a taxat-o de fiecare data, marcandu-i lui Ben Kennedy de cel putin doua ori. Nu se imbunatateste nimic nici cand vine vorba despre jocul din deplasare, in decurs de sase astfel de intalniri, a strans un singur punct si alte cinci meciuri au fost, evident, infrangeri.

Nu exista o echipa mai slaba decat Central Coast Mariner, lucru pe care am putut foarte bine sa-l vedem si in tur, cand tabela a indicat 2-0 pentru Wellington Phoenix. Diferenta de valoare este evidenta si astept ca “galben-negrii” sa iasa la rampa cu toate armele si intr-un final sa inscrie de cate ori este nevoie pentru a putea acumulate toate punctele puse la bataie.

Pronostic ponturi pariuri Wellington Phoenix vs Central Coast Mariners: gazdele castiga, cota 1.57 la Betano

More in Fotbal