Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri West Brom vs Hull – Championship

Ponturi pariuri West Brom vs Hull: vineri, 19 aprilie 2019, de la ora 17:00, “The Hawthorns” gazduieste West Brom vs Hull, un meci al rundei cu numarul 43.

Atacul o poate scoate din dificultate

Motivata de a termina cat mai sus in clasament, West Brom este echipa care stie sa inscrie la fiecare faza clara pe care o are. S-a vazut acest lucru si la finalul saptamanii trecute, aceasta reusind sa se impuna cu 4-1. Datorita acestui scor a reusit sa derevina din nou a doua cea mai buna marcatoare, cu 81 de goluri.

Este foarte important aportul terenului propriu, 48 dintre goluri au venit in disputele de pe “The Hawthorns”. Acela este locul unde a reusit sa castige ultimele trei infruntari. Tot acolo spectacolul a fost la nivel inalt, WBA are o medie de 3.6 goluri inscrise/primite, in meciurile sale. Jay Rodriguez si Dwight Gayle sunt cei mai buni marcatori, au cate 21 de goluri inscrise.

  • Echipa probabila: Johnstone – Dawson, Aderabioyo, Bartley – Holgate, Livermore, Johansen, Brunt, Gibbs – Rodriguez, Gayle

Este un adversar dificil

Programul incarcat al celor de la Hull City nu le-a mai permis sa obtina a patra victorie la rand. In etapa trecuta a fost invinsa de o alta echipa dornica sa prinda playoff-ul, Middlesbrough. A fost 0-1, rezultatul punand capat seriei de trei victorii consecutive, cat si a cinci etape in care a dat cel putin un gol de fiecare data.

Totusi, inca spera la un loc in primele sase clasate, ea se afla pe locul 9, cu 60 de puncte. Intre ea si locul 6 sunt cinci lungimi, dezavantajul fiind meciul in plus pe care il are fata de o parte dintre rivale. Mai mult, are +2 in dreptul golaverajului, ea fiind si echipa cu cea mai slaba defensiva din prima jumatate a clasamentului.

  • Echipa probabila: Marshall – Lichaj, Burke, Wijs, Kane – Bowen, Henriksen, Irvine, Grosicki – Evandro – Campbell

In tur a fost 1-0 pentru Hull City, dar acel meci s-a jucat intr-o perioada diferita, cand nu erau la cel mai inalt nivel. Comparand in acest moment cele doua echipe, ma astept sa vedem un succes la scor al gazdelor. Totusi, in acelasi timp, astept sa vedem o replica buna si din partea celor de la Hull City, astefel as avem din nou cel putin trei goluri.

Ponturi pariuri West Brom vs Hull: gazdele castiga, cota 1.85 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate