Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi pariuri Wigan vs Middlesbrough – Championship – 02.03.2019

Sambata, 2 martie, de la ora 17:00, pe “DW Stadium” se va desfasura duelul dintre Wigan vs Middlesbrogh, o partida care face parte din etapa cu numarul 35 din Championship.

Wigan pleaca cu sansa a doua, este formatia care nu a pierdut de patru runde, dar in trei dintre ele abia daca a reusit sa obtina un punct. Asa a fost cazul si disputei din runda anterioara, atunci cand a evoluat pe terenul propriu, 1-1 fiind scorul jocului pe care l-a avut cu Ipswich si automat a ramas pe locul 19, cu 35 de puncte, la cinci lungmi peste ocupanta primului loc care o duce in League One, avantajul fiind ca are un meci mai putin. Dincolo de aceste rezultate, ea urmeaza sa joace acasa si “DW Stadium” a oferit un joc consistent, suficient de bun pentru a aduna 29 de puncte din 51 maxim posibile, un numar mai mult decat decent pentru o echipac are vrea sa evite retrogradarea.

Middlesbrough face si ea un sezon bun, a reusit in etapa trecuta sa tina pasul cu londonezii de la Queens Park Rangers, iar acel meci s-a terminat cu victoria “alb-rosilor”, 2-0. A fost al doilea succes consecutiv obtinut in campionat si acum se afla pe locul 5, de play-off, care ii ofera patru puncte avans fata de formatia clasata imediat sub ea. De altfel, indiferent de scorul pe care Middlesbrough urmeaza sa-l inregistreze in meciul de sambata, o sa ramana a cincea in Championship. Singurul capitol la care si-a surclasat toate adversarele a fost cel defensiv, are cea mai buna aparare de pana acum, luand 24 de goluri, 14 dintre ele au venit ca urmare a celor 17 deplasari.

Sunt 11 ani si jumatate de cand Wigan se impunea pentru ultima oara si o facea tot acasa, dar mi-a atras atentia numarul mic de goluri care s-a inscris in intalnirile lor recente. In tur a fost 2-0 pentru Boro, insa, asa cum evolueaza Wigan, pe “DW Stadium, e clar ca lucrurile or sa fie mai echilibrate si n-as ezita sa acord o sansa si unei remize albe, 0-0, avand in vedere ca parte a acestui joc este echipa cu cea mai buna defensiva.

Pronosticul nostru pentru Wigan vs Middlesbrough: sub 2.5 goluri, cota 1.50 la Unibet

More in Fotbal