Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi pariuri Wolfsburg vs Dusseldorf – Bundesliga

Sambata, 16 martie, de la ora 16:30, pe “Volkswagen Arena” se va desfasura Wolfsburg vs Dusseldorf, o partida a rundei cu numarul 26 din Bundesliga.

Wolfsburg ramane o echipa cu un puternic cuvant de spus in ierarhia finala a clasamentului. Aceasta continua sa se afle in jumatatea superioara de etape bune, iar dupa 25 de etape a ajuns sa ocupe locul 7, cu 39 de puncte. Mai mult decat atat, a pierdut contactul cu echipele de pe locurile europene pentru ca in runda anterioara n-a avut curajul sa abordeze meciul cu Bayern.

A fost nevoie de un duel contra campioanei actuale pentru a realiza ca are nevoie de si mai multa munca pentru a prinde cupele europene. A jucat pe “Allianz Arena” si a pierdut cu 0-6, fiind cel mai drastic esec din acest sezon.

Echipa probabila Wolfsburg: Casteels – William, Knoche, Brooks, Roussillon – Gerhardt, Guilavogui (c), Arnold – Mehmedi – Weghorst, Brekalo

Fortuna a tinut din nou sa demonstreze ca e greu sa tina pasul cu echipele bune ale Bundesligii, drept pentru care a pierdut in etapa trecuta. A jucat acasa, unde Frankfurt a reusit sa se impuna cu 3-0, aplicandu-i nou-promovatei cea de-a 12-a infrangere stagionala. In aceste conditii, Fortuna se afla pe locul 11, cu 31 de puncte, cat si un golaveraj pe masura, – 14.

In ciuda obiectivului de a se salva de la retrogradare, este aproape de a atinge acest lucru, dar inca are nevoie sa obtina puncte si in deplasare nu a jucat rau. In decursul celor 12 astfel de intalniri, Dusseldorf a obtinut trei victorii, patru remize, cat si cinci infrangeri.

Echipa probabila Dusseldorf: Rensing – Zimmermann, Ayhan, Kaminski, Gießelmann – Stöger, Sobottka, Fink (c) – Lukebakio, Karaman, Raman

Cum ambele echipe au pierdut la scor in etapa trecuta, este de asteptat sa nu se avante in atac si in aceste conditii sunt putine sanse sa vedem un duel spectaculos. In tur a fost 3-0 pentru Wolfsburg, dar Fortuna s-a stabilizat, a ajuns la un nivel acceptabil si cu un joc ceva mai atent sigur numarul de goluri nu o sa fie unul in media decenta a Bundesligii.

Pronosticul nostru pentru Wolfsburg vs Dusseldorf: 1-3 goluri, cota 1.50 la Betano

More in Fotbal