Connect with us

Fotbal

Ponturi Pariuri – Zemun – Proleter – Super Liga – 06.03.2019

Miercuri 06.03.2019, incepand cu ora 15:00, va avea loc duelul Zemun – Proleter, din cadrul rundei a 25-a a primei ligi din Serbia.

Zemun se claseaza in acest moment pe pozitia a 15-a a clasamentului din Super Liga, cu 17 puncte acumulate dupa 24 de etape. Muntenegreanul F. Kukulicic este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 3 ori pana in acest moment. Gazdele traverseaza o perioada modesta in campionat, cu 2 puncte obtinute in precedentele 4 etape. Dupa remizele cu Rad (scor 2-2) si Macva (scor 0-0), pentru Zemun a urmat un esec pe terenul celor de la Backa, 2-0 in ultima runda. Gazdele castigau ultima partida oficiala pe teren propriu in Octombrie 2018, atunci cand o invingeau pe FK Vozdovac in campionat cu scorul de 2-1.

De partea cealalta, Proleter ocupa pozitia a 7-a a clasamentului primei ligi din Serbia, echipa reusind sa adune 32 de puncte dupa 24 de partide de campionat. Elvetianul S. Colovic este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 7 goluri inscrise in campionat. Oaspetii au parte de evolutii alternante in campionat, cu 4 puncte acumulate in precedentele 3 etape. Dupa o remiza alba pe teren propriu cu cei de la Radnik, pentru Proleter a urmat o infrangere fara drept de apel pe terenul celor de la Partizan (scor 3-0) si o victorie in ultima etapa, 2-0 pe teren propriu cu cei de la Mladost. Oaspetii nu au reusit sa se impuna niciodata pe acest teren, intr-o partida oficiala.

Zemun reprezinta una din cele mai slabe echipe ale campionatului, acestia fiind o candidata certa la retrogradare. Cu doar 17 puncte acumulate si 18 goluri inscrise in 24 de etape, e greu de crezut ca gazdele pot emite pretentii serioase in aceasta dupa-amiaza. De partea cealalta, Proleter se lupta pentru un loc de play-off si nu poate calca astazi gresit, tinand cont de dificultatea adversarului. Ma astept la o partida dominata in intregime de oaspeti, care pot pleca cu toate punctele acasa. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul „2 solist”, la o cota de 2.38 oferita de cei de la Unibet.

More in Fotbal