Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi Plzen vs Sparta Praga – Cehia 1. Liga

Ponturi Plzen vs Sparta Praga

Ponturi Plzen vs Sparta Praga – Cehia 1. Liga

Plzen si Sparta Praga isi disputa sambata, 5 noiembrie 2022, incepand cu ora 19:00, pe „Doosan Arena”, meciul cu numarul 15 din actuala editie a primei ligi din Cehia.

Operatorul online Betano le acorda statutul de favoriti gazdelor, care primesc 1.95 la un eventual succes. Aceeasi cota o primim si pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori.

Prezentare cote Betano – Plzen vs Sparta Praga

Ponturi Plzen vs Sparta Praga

Plzen

Formatia condusa de pe banca de Michal Bilek a evoluat marti in ultimul meci european in acest sezon, intr-o companie selecta. Au primit vizita celor de la Barcelona in ultima runda, contra carora au pierdut scor 2-4. Thomas Chory a semnat ambele reusite ale echipei sale. Faptul ca au ajuns pana in grupele UCL, reprezinta maximul din ce puteau bifa in aceasta editie, tinand cont ca au avut parte de o grupa imposibila.

Pentru Viktoria lucrurile functioneaza excelenta in competitia interna. Runda precedente s-au deplasat la Zlin, acolo unde au castigat fara prea mari batai de cap, 0-3. Acelasi Thomas Chory a fost decisiv si in aceasta partida, contribuind la toate cele 3 reusite.

Sunt pe prima pozitia a clasamentului la ora actuala, avand un total de 34 de puncte si un golaveraj excelent, +21. In cele 13 jocuri au izbutit sa inscrie de 29 de ori pana acum si sa primeasca doar 8 goluri.

Sparta Praga

Moralul lor a fost serios zdruncinat runda trecuta cand au pierdut fara drept de apel pe terenul rivalei Slavia Praga, cu un categoric 4-0. Un esec surprinzator prin proportiile scorului, tinand cont ca baietii lui Brian Priske aveau o serie de 12 jocuri consecutive fara infrangere.

„Zelezny Sparta” se plaseaza pe podium in moentul de fata, trecandu-si in cont pana acum 23 de puncte. Golaverajul este si el unul pozitiv, +8, gatorita celor 23 de goluri marcate si 15 incasate. Un singur succes a bifat echipa din capitala in precedentele 4 deplasari. A fost un 0-4 in deplasarea de la Brno.

Ultimul lor succes pe terenul lui Plzen s-a consemnt pe 29 august 2011. De atunci i-au mai vizitat de 14 ori, pierzand 11 dintre aceste intalniri.

Ponturi Plzen vs Sparta Praga

Balanta inclina catre tabara gazdelor care au o serie excelenta de rezultate in Cehia. Sparta Praga nu a avut evolutii prea rele in decursul acestui sezon, mai putin in precedenta partida de campionat. Tinand cont si de precedentele intalniri directe cred ca vom vedea un meci goluri. Asadar, am mizat aici pe un pronostic de „peste 2.5” la o cota excelenta oferita de Betano.

Ponturi Plzen vs Sparta Praga – Peste 2.5 goluri –> Cota 1.95

CITESTE SI

More in Alte campionate