Connect with us

Fotbal

Ponturi Polonia vs Andorra – Preliminarii Cupa Mondiala

Ponturi Polonia vs Andorra

Ponturi Polonia vs Andorra – Preliminarii Cupa Mondiala

Polonia si Andorra se vor intalni duminica, de la ora 21:45, pe “Stadion Wojska Polskiego”, din Varsovia, intr-o partida din prelmiinariile Campionatului Mondial din 2022, in care, evident, gazdele pornesc cu prima sansa la casele de pariuri, avand cota 1.01 la Unibet.

Cotele de la Unibet pentru Polonia vs Andorra

Polonia

Este una dintre cele mai solide nationale din Europa, care are la dispozitie un lot suficient de puternic incat sa isi permita sa se lupte pentru calificarea la fiecare turneu final posibil.

Recent, polonezii s-au calificat la EURO 2020, trecandu-si in palmares al treilea turneu final consecutiv. Acestia vor da piept in faza grupelor cu Spania, Suedia si Slovacia, urmand sa aiba o misiune destul de grea.

In primul meci din aceasta campanie de calificare, reprezentativa poloneza a dat piept cu Ungaria, in deplasare. Aceasta s-a vazut condusa cu 2-0 si 3-2, obtinand in cele din urma un punct, ajungand astfel la o serie de trei partide consecutive fara victorie.

ECHIPA PROBABILA: Szczesny; Bereszynski, Helik, Bednarek; Joswiak, Zielinski, Krychowiak, Moder, Grosicki; Piatek, Lewandowski.

Andorra

Este una dintre nationalele de pluton ale continentului, care nu are pretentii, dispunand de un lot extrem de modest, fapt pentru care bookmakerii o dau ca “victima” in aceasta infruntare.

Andorra nu are niciun fel de performanta in palmares, nici la nivel de club, dar mai ales la nivel de echipa nationala. In general, in preliminariile pentru turneele finale, aceasta incheie ultima in grupa, de cele mai multe ori terminand fara victorie.

In primul meci din actualele preliminarii, a pierdut cu Albania, pe teren propriu, scor 0-1. A ajuns astfel la o serie de 12 partide consecutive fara victorie, pierzand noua dintre acestea.

ECHIPA PROBABILA: Gomes; Rubio, Llovera, Vales, San Nicolas, Cervos; A. Martinez, Rebus, Vieira, Monero; Alaez.

Ponturi Polonia vs Andorra

Polonia este o echipa net superioara, din toate punctele de vedere, iar in aceasta partida cu siguranta se va impune. Se pune doar problema scorului, care ne asteptam sa fie unul “fluviu”, tinand cont de forta ofensiva a polonezilor. Asadar, vom miza pe varianta “peste 3,5 goluri”, la o cota de 1.54 oferita de Unibet, in care avem mare incredere.

Ponturi Polonia vs Andorra: peste 3,5 goluri -> cota 1.54

CITESTE SI

More in Fotbal