Connect with us

Fotbal

Ponturi Progresul Spartac vs Dinamo Bucuresti – Liga 2

Ponturi Progresul Spartac vs Dinamo Bucuresti

Ponturi Progresul Spartac vs Dinamo Bucuresti – Liga 2

Joi, in data de 4 august, cu incepere la ora 17:00, se va da startul esalonului secund al fotbalului romanesc, prima etapa urmand sa se deschida cu duelul dintre Progresul Spartac si Dinamo Bucuresti.

Dupa cum era de asteptat, gruparea oaspete porneste ca favorita la casele de pariuri, aceasta primind cota 1.87 la Unibet. De partea cealalta, pentru un succes al gazdelor avem o cota de 3.80.

Cotele de la Unibet pentru Progresul Spartac vs Dinamo Bucuresti

Progresul Spartac

Este o echipa modesta, care, din punct de vedere al valorii, dar si al experientei, este mult sub nivelul adversarei sale. Asadar, nu este de mirare faptul ca porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, chiar daca joaca acasa si beneficiaza de sprijinul propriilor fani.

Gazdele acestei infruntari au jucat in sezonul precedent in esalonul al treilea, acolo unde au avut un parcurs foarte bun. Au terminat pe primul loc al clasamentului, cu 63 de puncte, avansand astfel la barajul de promovare.

Mai intai, cei de la Progresul Spartac au dat piept cu Popesti Leordeni, pe care au invins-o in prima mansa, in deplasare, remizand apoi la retur, pe teren propriu. In finala, acestia au infruntat-o pe Tunari, cu care au facut spectacol. Dupa un succes clar cu 0-4 in deplasare, acestia au castigat cu 3-1 pe teren propriu.

Dinamo Bucuresti

Nu are nevoie de prezentari speciale, fiind una dintre cele mai mari echipe ale Romaniei, care are in spate un palmares urias. Totusi, dificultatile prin care trece aceasta de o buna perioada sunt bine cunoscute, avand mari probleme financiare, fapt pentru care a ajuns sa joace in divizia secunda.

In ultimele sezoane, „cainii rosii” au tot jucat sub amenintarea retrogradarii, in 2020 terminand pe penultimul loc, in timp ce in 2021 incheind chiar deasupra zonei retrogradarii. In ultimul sezon insa, acestia nu au mai reusit sa se salveze, incheind pe locul 14 in Liga 1.

Au jucat astfel la baraj, unde au dat piept cu U Cluj. In prima mansa, acestia au fost invinsi cu 2-0, in deplasare, remizanda apoi pe teren propriu, scor 1-1. Asadar, cei de la Dinamo Bucuresti au retrogradat in esalonul secund pentru prima data in intreaga lor istorie.

Ponturi Progresul Spartac vs Dinamo Bucuresti

In mod normal, dinamovistii ar trebui sa se impuna, insa nu vom miza pe un succes al lor. Ne asteptam ca cei de la Progresul Spartac sa vina in esalonul secund cu entuziasm, asa ca nu este exclus sa faca o figura frumoasa. Anticipam o partida pe cinste, in care reusitele nu vor lipsi, de aceea pariem in consecinta. Mizam astfel pe varianta golurilor, intr-o cota de 1.88 oferita de cei de la Unibet.

Ponturi Progresul Spartac vs Dinamo Bucuresti: peste 2,5 goluri -> cota 1.88

CITESTE SI

More in Fotbal