Connect with us

Alte campionate

Ponturi Rio Ave vs FC Porto – Primeira Liga

Ponturi Rio Ave vs FC Porto

Ponturi Rio Ave vs FC Porto – Primeira Liga

Etapa a treia din Primeira Liga va fi inchisa de confruntarea dintre Rio Ave si FC Porto ce va avea loc luni, 28 august 2023, la ora 22:15, pe „Estádio do Rio Ave”.

Asa cum era de asteptat, „dragonii” sunt vauzti ca mari favoriti de catre Betano care le atribuie 1.47 la un eventual succes. Avem o alternativa si mai buna la goluri, 1.78 la „peste 2.5”.

Prezentare cote Betano – Rio Ave vs FC Porto

Ponturi Rio Ave vs FC Porto

Rio Ave

Trupa pregatita de Luis Freire s-a deplasat pe terenul celor de la Estoril pentru precedenta lor aparitie din campionat. S-au intors cu mana goala de acolo, fiind invinsi cu scorul de 2-0. Ambele reusite le-au primit in partea secunda, cand paradoxal evolutia lor a fost ceva mai solida, insa fara efect pe tabela de marcaj.

Totusi, dupa primele doua runde, „rioavistas” acumuleaza un total de 3 puncte. Victoria a venit chiar in debutul de campionat, cand au primit vizita lui Chaves, de care au trecut cu 2-0. La cum au aratat statisticile, diferenta de pe tabela putea fi mult mai mare in favoarea lor.

Tot pe 28 august au primit vizita celor de la FC Porto si in editia trecuta de campionat. Gazdele au amintiri frumoase legate de acea intalnire, avand in vedere ca au castigat in fata „dragonilor, intr-o maniera frumoasa, scor 3-1.

Echipa probabila: Magrao; Pantalon, Santos, Sa; Ronaldo, Guga, Oudrhiri, Costinha; Joca, Ruiz, Hernani

FC Porto

„Azuis e brancos” par extrem de motivati in acest debut de sezon. Dupa ratarea titlului in editia trecuta de Primeira Liga, sub comanda aceluiasi Sergio Conceicao, „dragonii” au un inceput promitator de stagiune, ce le-a adus deja doua succese in campionat.

In primele doua runde, au intalnit echipe nou-promovate pe care le-au invins in aceeasi maniera, cu 2-1. A fost mai intai victoria de la Moreirense, acolo unde au fost si condusi pe tabela de marcaj, insa au ramas concentrati, si au intors soarta partidei in favoarea lor.

Si etapa trecuta au avut serios de muncit pentru a isi trece in cont un nou triumf. Golul de 2-1 in poarta celor de la Farense a venit abia in minutul 90+10 al intalniri. Alaturi de Guimaraes si Sporting sunt singurele formatii ce nu s-au incurcat momentan in actualul sezon.

Echipa probabila: Costa; Mario, Cardoso, Marcano, Wendell; Eustaquio, Varela, Pepe, Martinez, Galeno; Taremi

Ponturi Rio Ave vs FC Porto

Balana inclina clar catre o victorie a lui FC Porto care a inceput perfect noua editie de campionat. Rio Ave vine dupa un esec si imi este greu sa cred ca vor realiza un rezultat pozitiv in fata unei echipe net superioare din punct de vedere valoric. Asadar, ma duc cu incredere pe un „2 solist” in aceasta confruntare.

Ponturi Rio Ave vs FC Porto – 2 Solist –> Cota 1.47

CITESTE SI

More in Alte campionate