Connect with us

Alte campionate

Ponturi Rosenborg vs Lillestrom – Eliteserien

Ponturi Rosenborg vs Lillestrom

Ponturi Rosenborg vs Lillestrom – Eliteserien

Rosenborg primeste vizita celor de la Lillestrom in etapa a paisprezecea din prima liga norvegiana. Intalnirea se va consuma duminica, 9 iulie 2023, la ora 18:00, si va fi gazduita de „Lerkendal Stadion”.

Pentru a asista la al patrulea „GG” la rand intre cele doua avem o cota de 1.65. Trupa din Trodnheim este cotata cu prima sansa la victorie de catre operatorul online Betano care le acorda 2.25 la un eventual triumf.

Prezentare cote Betano – Rosenborg vs Lillestrom

Ponturi Rosenborg vs Lillestrom

Rosenborg

Atmosfera este una tensionata in tabara gazdelor care vin dupa doua esecuri consecutive in competitia interna. Dupa „dusul rece” de pe teren propriu 0-3 in fata lui Sarpsborg 08, „troillongan” au cedat si in vizita facuta in etapa trecuta celor de la Aalesund, scor 1-0.

Incertitudinea de pe banca tehnica poate fi una dintre cauzele celor doua meciuri fara punct acumulat. Dupa plecarea lui Kjetil Rekdal pe 16 iunie, de pregatirea formatiei din Trondheim este condusa de pe banca de interimarul Svein Maalen.

Seria negativa din ultima vreme le-a afectat si pozitia din clasament, acolo unde au ajuns pe pozitia a doisprezecea, cu 13 puncte. Distanta fata de locurile retrogradabile este de doar 3 puncte in momentul de fata.

Echipa probabila: Hansen; Reitan, Rogers, Jenssen, Tagseth; Skarsem, Vaananen, Bjorlo; Holse, Ingason, Saeter

Lillestrom

„Fugla” a avut evolutii ceva mai bune in comparatie cu adversari lor, insa nici rezultatele lor nu au impresionat. In ultima aparitie din Eliteserien, au pierdut la limita in fata propriilor suporteri, cu scorul de 0-1 in fata lui Tromso.

Remarcam si faptul ca trupa antrenata de Geir Bakke este neinvinsa in precedentele 4 meciuri jucate departe de casa. Au aratat o pofta dezvoltata de gol ina aceasta serie pozitiva, reusind sa marcheze in medie doua goluri per joc.

Au o situatie ceva mai buna in campionatul intern decat cei de la Rosenborg. Sunt pe locul 7, cu 17 puncte acumulate in doar 11 meciuri si detin un golaveraj pozitiv la ora actuala, +1, avand 18 goluri inscrise si 17 incasate.

Echipa probabila: Hedenstad; Garnas, Gabrielsen, Skjaervik; Edh, Ibrahimaj, Hoff, Asen, Dragsnes; Adams, Olsen

Ponturi Rosenborg vs Lillestrom

Imi este greu sa vad o favorita in acest duel avand in vedere evolutiile oscilante ale celor doua tabere. Avand in vedere ca Rosenborg vine dupa doua esecuri, iar acest meci se joaca la Trondheim ma astept la o rabufnire de orgoliu din partea lor si sa aiba o evolutie multa mai buna decat in precedentele 3 jocuri. Evolutiile oaspetilor au fost ceva mai consistente insa rezultatele nu au fost nici la ele cele dorite in ultimul timp. Consider cota de 1.47 oferita la „GG sau Peste 2.5 goluri” una excelenta pentru acest duel.

Ponturi Rosenborg vs Lillestrom – Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri –> Cota 1.47

More in Alte campionate