Connect with us

Alte campionate

Ponturi Royale Union vs KRC Genk – Jupiler League

Ponturi Royale Union vs KRC Genk

Ponturi Royale Union vs KRC Genk – Jupiler League

Etapa a saptea din Jupiler League ne propune intalnirea dintre Royale Union si KRC Genk. Meciul se va consuma sambata, 16 septembrie 2023, de la ora 19:15, si va avea loc pe „Stade Joseph Marien”.

Royale este cotata cu 2.00 de catre operatorul online Betano pentru a se impune astazi. Avem o cota buna si la goluri, acolo unde primim 1.70 la „peste 2.5”.

Prezentare cote Betano – Royale Union vs KRC Genk

Ponturi Royale Union vs KRC Genk

Royale Union

Trupa pregatita de Alexandre Blessin traverseaza o forma buna inaintea acestui duel ce se anunta unul dificil. In ultima etapa, de asemenea au avut parte de un meci tare, intalnindu-se cu campioana en-titre Antwerp.

Au terminat la egalitate cu acestia, desi au fost in mod clar echipa mai buna. Dovada clara sunt cele 24 de ocazii de gol pe care si le-au creat. Chiar si asa, remarcam faptul ca ambele reusite au venit in urma unor penalty-uri transformate.

„Union 60” se afla pe pozitia a sasea in momentul de fata, avand un total de 10 puncte acumulate. Distanta fata de liderul Gent este doar de 3 puncte, ceea ce face acest duel si mai important pentru ei. Golaverajul este si el unul pozitiv, +3, gratie celor 10 reusite si 7 goluri incasate.

KRC Genk

„De smurfen” au aratat multa tarie de caracater in precedenta aparitie de Jupiler League. Spun acest lucru, avand in vedere ca au izbutit sa termine la egalitate 1-1 in compania lui Anderlecht, desi au jucat in inferioritate numerica inca din minutul 14, cand ghanezul Christopher Baah a vazut al doilea galben.

Ca deznodamantul sa fie si mai spectaculos, elevii lui Wouter Vrancken a izbutit sa egaleze situatia in minutul 90+6. Asadar, zicala „un egal cat o victorie” se potriveste de minune in cazul formatiei vizitatoare de astazi.

Nu au inceput tocmai grozav de sezon. Se afla in partea a doua parte a clasamentului din Belgia, pe 9 mai exact, cu 8 puncte stranse pana acum. Golaverajul lor este unul pozitiv, de +4, avand 6 goluri marcate si cu doar doua primite stau cel mai bine la acest capitol.

Ponturi Royale Union vs KRC Genk

Consider ca avem toate ingredientele pentru a vedea un meci cu goluri la Bruxelles. Se intalnesc doua formatii de varful clasamentului in Belgia, cu mare calitate in ofensiva si cu rezultate pozitive in debutul de sezon. De la revenirea gazdelor pe prima scena a fotbalului belgian, am asistat doar la meciuri de „gg sau 3+” intre cele doua, pronostic pe care il vad foarte posibil si astazi.

Ponturi Royale Union vs KRC Genk – Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri –> Cota 1.40

CITESTE SI

More in Alte campionate