Connect with us

Fotbal

Ponturi Salernitana vs Fiorentina – Serie A

Ponturi Salernitana vs Fiorentina

Ponturi Salernitana vs Fiorentina – Serie A

Miercuri seara, cu începere la ora 19:00, se va juca partida dintre Salernitana și Fiorentina. Aceasta contează pentru etapa cu numărul 33 din cadrul campionatului Italiei, urmând să se dispute pe „Stadio Arechi”.

Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, gruparea vizitatoare pornește cu prima șansă, cum era de așteptat. La Unibet, aceasta primește cota 1.72 la victorie, în timp ce pentru un succes al gazdelor avem o cotă de 4.70.

Cotele de la Unibet pentru Salernitana vs Fiorentina

Salernitana

Dacă punem în balanță valoarea lotului de care dispune, experiența, dar și parcursul său în această stagiune, este clar că este sub nivelul adversarei sale, așa că nu este o surpriză faptul că pornește ca outsideră, în ciuda faptului că beneficiază de avantajul propriului teren.

Gruparea gazdă se situează în acest moment în a doua jumătate a clasamentului din Serie A. Ocupă mai exact locul al 14-lea, cu 34 de puncte, fiind la șapte lungimi de zona retrogradării. Aceasta nu a obținut decât șapte victorii în cele 32 de etape, remizând de 13 ori, suferind 12 înfrângeri. Evident, dispune de un golaveraj negativ, marcând 38 de goluri, încasând nu mai puțin de 51.

Salernitana nu a mai pierdut din februarie, de când era învinsă de Lazio pe teren propriu cu 0-2. De atunci, aceasta a disputat nouă jocuri, interval în care a obținut doar două victorii. În ultima etapă, aceasta a reușit să le strice petrecerea celor de la Napoli, obținând un rezultat de egalitate, în deplasare.

• ECHIPA PROBABILĂ: Ochoa; Daniliuc, Gyomber, Pirola; Mazzocchi, Coulibaly, Vilhena, Bradaric; Candreva, Dia, Kastanos

Fiorentina

Dacă ținem cont de parcursul per total din această stagiune, putem spune fără rețineri că este una dintre echipele de top ale Italiei, fiind totuși finalistă în cupă, reușind de asemenea să atingă și penultimul act în Conference League, unde se va lupta cu FC Basel pentru accederea în finală.

E drept, gruparea „viola” nu strălucește în campionatul intern, unde ocupă doar locul al nouălea. A adunat 45 de puncte, fiind la nu mai puțin de 12 puncte de zona europeană. Până acum, în decurs de 32 de etape, și-a trecut în cont 12 victorii și nouă remize, suferind 11 eșecuri. Pe parcursul acestor partide a marcat de 42 de ori, încasând 36 de goluri.

Fiorentina a trecut peste perioada dificilă, reușind să pună capăt unei serii de patru meciuri consecutive fără succes. În ultimul joc, aceasta a făcut spectacol cu Sampdoria, ultima clasată. S-a impus cu un categoric 5-0, pe teren propriu, astfel că are un moral bun înainte de acest duel.

• ECHIPA PROBABILĂ: Terracciano; Dodo; Ranieri, Martinez Quarta, Terzic; Mandragora, Castrovilli, Saponara; Ikone, Arthur Cabral, Sottil

Ponturi Salernitana vs Fiorentina

Fiorentina este echipa mai buna, fără dubii, însă nu vom merge pe mâna să. Salernitana nu arată deloc rău în ultima perioadă, ba din contră, încurcând câteva nume importante în ultimele două luni și jumătate, așa că nu ar fi o surpriză dacă ar scoate un rezultat pozitiv și în această înfruntare, mai ales că joacă acasă. Anticipăm un duel pe cinste, cu reușite la ambele porți, așa că vom paria în consecință.

Ponturi Salernitana vs Fiorentina: ambele marcheaza -> cota 1.80

More in Fotbal